MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
   Bağışlanan Organ Filizlenen Candır
Sağlık
9 Haziran 2015 Salı 10:41

Bağışlanan Organ Filizlenen Candır

Menemen İlçe Sağlık Müdürlüğü Organ ve Doku Bağışı konusunda toplumsal farkındalığı artırmak için okul eğitimleri ve stant çalışmalarına devam etmekte.

 Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında ilçemizde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Tansaş Alışveriş Merkezi, Perşembe Pazarı, Menemen Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde stant açılıp bilgilendirme yapılarak vatandaşlara broşür dağıtıldı ve bağışlar kabul edildi.

    Özel Çapa Kolejinde, doku ve organ bağışının ülkemizdeki yeri ve önemi hakkında bilgilendirme eğitimi yapıldı. Eğitim sırasında öğrencilerin organ bağışı ile ilgili merak ettikleri sorular cevaplandırıldı ve yanlış bilgiler düzeltildi.

   Menemen İlçe Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Organ ve Doku Bağışı konusunda merak edilen sorularınızın cevaplanmasını istiyorsanız, yaptığınız etkinliklerde bilgilendirme yapılmasını istiyorsanız Menemen İlçe Sağlık Müdürlüğünü aramanız yeterli olacaktır.

   Unutmayalım ki hiç tahmin etmediğimiz bir anda bizim de organa ihtiyacımız olabilir.

   Bağışlanan Organ Filizlenen Candır diyerek, 18 yaşından büyük akli dengesi yerinde olan herkesi bir hayat kurtarmaya Menemen İlçe Sağlık Müdürlüğünün stantlarına bekliyoruz” denildi.

 

 

 

  

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi