MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
  Bir elmanın yarısı gibiyiz”
Güncel
12 Şubat 2015 Perşembe 10:25

Bir elmanın yarısı gibiyiz”

Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Recai Önal, geçtiğimiz cumartesi günü yapılan genel kurulda güven tazeleyen Menemen Ziraat Odası Başkanı A.Metin Karagöl'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Recai Önal, geçtiğimiz cumartesi günü yapılan genel kurulda güven tazeleyen Menemen Ziraat Odası Başkanı A.Metin Karagöl’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Görüşlerini aldığımız Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Recai Önal, “7 Şubat 2014 tarihinde yapılan genel kurulda sevgili başkanımıza delegeler tarafından tek liste de olsa ikinci defa oybirliğiyle görev verildi. Birlik beraberlik ve dayanışma içinde çok güzel bir kongre geçti. Kendisine verilen bu görevden dolayı önündeki 4 yıllık süreçte başarılar dileriz. Bir önceki dönem de ekibi ile beraber iyi çalışmalar yaptı. Bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ziraat Odaları Türk tarımında büyük rol almaktadır. Sulama Birlikleriyle de bir elmanın yarısı gibidirler. Tarım açısından birbirlerine destek olmak zorundadırlar. Yanlış tarım politikaları sonucu verilen desteklemelerin yetersiz olması hepimizi büyük bir şekilde rahatsız etmektedir. Hele bu yıl açıklanan destekleme fiyatlarının aynı kalması Ziraat Odaları ve bizleri zor durumda bırakacaktır. Biz bu vesileyle sevgili başkanımıza ekibiyle beraber, yeni yönetiminde çıtayı daha da yükselteceği inancıyla, çalışmalarında başarılar dileriz.  Her zaman sulama birlikleri olarak yanında yer alacağız” şeklinde konuştu.

 

“Daha güçlüyüz”

Menemen Ziraat Odası Başkanı A.Metin Karagöl de, seçimin güzel bir ortamda sulama birlikleri, belediye başkanı ve muhtarların katılımıyla yapıldığını belirterek, “Daha güçlü ve dayanışma içinde seçime girdik. Diğer ilçelere nazaran Menemen’de tek liste olması bizi daha güçlü yapmıştır. İlerde daha güçlü ve güzel çalışacağız. Önümüz açılmıştır. Başkanıma da bu güzel duygularından dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlısıyla iyi şeyler olacağına inanıyorum” dedi.

Haber: S. Derya BOSUT

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi