MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ATATÜRK ANITINA ÇELENK BIRAKTI
Güncel
30 Ocak 2024 Salı 09:42

ATATÜRK ANITINA ÇELENK BIRAKTI

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığının açıklanmasının ardından yeni haftaya baba ocağında hayır duası alarak başladı. İkinci durağı Cumhuriyet Meydanı olan Başkan Pehlivan, burada Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda adaylığı açıklanan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, seçim çalışmalarına geçmeden önce yeni haftaya anlamlı bir başlangıç yaptı. İlk durak olarak baba ocağına giden Başkan Pehlivan, burada babası Halil Pehlivan ve annesi Halise Pehlivan’ın elini öpüp, hayır dualarını aldı.

İstiklalimizi kurtaranlara minnetle…

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ın baba ocağı sonrası sonrasında ikinci durağı ise Cumhuriyet Meydanı oldu. AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Kaya, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz ve MHP Menemen İlçe Başkanı Barbaros Çalışçı, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşların da katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelen sunan Başkan Pehlivan, 31 Mart öncesi hizmet ve kararlılık mesajı verdi.

“Mücadelemizi var gücümüzle sürdüreceğiz”

Menemen’de 3 yıldır eser belediyeciliğinin hâkim olduğunu söyleyen Başkan Pehlivan, “Anne ve babamın duasıyla başladığımız yeni haftamızda ülkemizin kurucusu ve Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi, minnetle anmak adına Cumhuriyet Meydanı’na geldik. İstiklalimizi kurtaranlara şükranla, istikbalimiz için çalışmalarımızı bir an olsun aksatmıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne en büyük hedefimiz, Menemen’i her yönüyle geliştirerek İzmir’in parlayan yıldızı haline getirmekti. Bu amaçla kütüphanelerden 1 milyon metrekare alanda yol çalışmasına, Türkiye’nin en büyük tematik çocuk köyünden kapalı pazaryerlerimize, peyzaj düzenlemesinden eğitim desteklerimize, istihdamı arttırma çalışmalarımızdan tarıma olan desteğimize kadar hayata dair tüm alanlarda hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarda bulunduk. Bu çalışmalar bizler için bir fragmandı. 31 Mart’ta vatandaşlarımızın desteğiyle esas filmi başlatmak için sabırsızlanıyoruz. Her şeyin en iyisini hak eden Menemenli hemşehrilerimize biz de en iyisini sağlamak için, mücadelemizi var gücümüzle sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi