MENÜ
İzmir 30°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Anneleri PTT aracılığıyla sevindirelim
Güncel
6 Mayıs 2015 Çarşamba 09:40

Anneleri PTT aracılığıyla sevindirelim

PTT tarafından her sene düzenlenen ve gelenekselleşen kampanya ile Anneler Günü öncesinde ilçede bulunan tüm okullara PTT tarafından özel olarak bastırılan zarf ve kağıtlar dağıtıldı

PTT tarafından her sene düzenlenen ve gelenekselleşen kampanya ile Anneler Günü öncesinde ilçede bulunan tüm okullara PTT tarafından özel olarak bastırılan zarf ve kağıtlar dağıtıldı.

Gelişen teknoloji karşısında yenik düşen mektuplaşma adetini yeni nesle hatırlatmak amacıyla Anneler Günü için ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik PTT Genel Müdürlüğünce düzenlenen kampanya

çerçevesinde ilçemize bağlı tüm okullara zarf ve mektup kağıdı dağıtıldı.

Menemen PTT Müdürü Nihat Yüksel konu hakkında yaptığı açıklamada, Bildiğiniz gibi Mayıs ayının ikinci pazarı anneler günü olarak kutlanıyor. Biz de PTT ailesi olarak bu güne katkıda bulunmak istedik. Dedik ki, zarfı ve kağıdını biz verelim ulaşabildiğimiz bütün çocuklarımıza, göndermesi de onlardan olsun. Anneler günü için annenize veya anneniz yerine koyduğunuz kim varsa ona bu mektubun ulaştırılması için PTT şubesine gelmeniz yeterli. Sadece 1 lira 25 kuruş olan gönderme ücreti size ait” diye ifade etti.

Mektup gönderme yanında her türlü havale, para nakli, kargo gönderme işleminin de PTT'de yapıldığını söyleyen Yüksel, Ayrıca Anneler Günü dolayısıyla 5-9 Mayıs tarihleri arası annelerinize PTT kargo aracılığıyla göndereceğiniz tüm hediyelerin gönderme ücreti de sizler için yüzde 10 indirimli” olduğunu belirtti.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi