MENÜ
İzmir 31°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atatürk Anadolu Lisesi Çanakkale Ruhunu yaşatacak
Güncel
17 Mart 2015 Salı 09:30

Atatürk Anadolu Lisesi Çanakkale Ruhunu yaşatacak

Dile kolay bir asır geçti üzerinden Çanakkale'de yazılan destanın 100'üncü yılında Menemen Atatürk Anadolu Lisesi 18 Mart Çarşamba günü (yarın) saat 10.00'da Çanakkale Ruhunu Menemen Belediyesi Kültür Merkezi'nde yaşatacak.

Çanakkale’de yazılan destanın 100’üncü yılında Menemen Atatürk Anadolu Lisesi 18 Mart Çarşamba günü (yarın) saat 10.00’da Çanakkale Ruhunu Menemen Belediyesi Kültür Merkezi’nde yaşatacak.

Türk Milletinin eşsiz kahramanlığının sembolleştiği Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılında kutsal saydığı değerler için canını feda eden 253 bin şehidimizin anısı yaşatılacak.

Menemen Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Menemen Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda 100’üncü yıl temalı Özgürlük Ateşi Oratoryosu sergilenecek. 4 öğretmen ve 50 öğrencinin görev alacağı etkinlik 18 Mart Çarşamba günü (yarın) saat 10.00’da Menemen Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Konu hakkında gazetemize konuşan Menemen Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sibel Aktaş, Çanakkale Ruhunu yaşatmak amacıyla hazırladıkları oratoryoya tüm Menemenlileri davet ederek, “Bu büyük destanın 100’üncü yılında, Çanakkale Savaşına katılan bir Anadolu gencinin savaş süreci ve şehit oluşunu anlatan bir Oratoryo izlettireceğiz. Türküler ve ezgilerle bezeli bu anlamlı etkinliğimize herkesi davet ediyoruz” dedi.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi