MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ayşe Tanrıverdi Dualarla Uğurlandı
Güncel
10 Şubat 2017 Cuma 08:08

Ayşe Tanrıverdi Dualarla Uğurlandı

Menemen eğitim camiasının köklü ve sembol isimlerinden merhum emekli öğretmen Hüsamettin Tanrıverdi´nin eşi, Ulvi-Hülya- Ünal-Adem ve Teoman´ın anneleri Ayşe Tanrıverdi(80) geçirdiği rahatsızlık üzerine tedavi gördüğü Menemen Dev

Menemen eğitim camiasının köklü ve sembol isimlerinden merhum emekli öğretmen Hüsamettin Tanrıverdi´nin eşi, Ulvi-Hülya- Ünal-Adem ve Teoman´ın anneleri Ayşe Tanrıverdi(80) geçirdiği rahatsızlık üzerine tedavi gördüğü Menemen Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz pazartesi günü vefat eden Ayşe Tanrıverdi için Lise Yolu Yeni (Taş) Camide düzenlenen cenaze töreni öncesi çocukları cami avlusunda taziyeleri kabul ettiler.

Camide düzenlenen cenaze törenine; Belediye Başkanı Tahir Şahin, AKP ve CHP ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, belediye birim amirleri, kamu ve özel kurumların yöneticileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, muhtarlar, ailesi, dost ve akrabaları ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Son yolculuğuna uğurlanan Ayşe Tanrıverdi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Menemen Mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Haber: S.Derya BOSUT

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi