MENÜ
İzmir 37°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BAHAR ŞENLİĞİYLE KAYNAŞTILAR
Güncel
20 Mayıs 2015 Çarşamba 10:08

BAHAR ŞENLİĞİYLE KAYNAŞTILAR

Menemen Şehit Kemal Ortaokulu`nun 14-15 Mayıs 2015 tarihlerinde okul bahçesinde düzenlediği Bahar Şenliği tüm öğrencilerin, velilerin ve davetlilerim katılımı ile şölen havasında geçti.

 Öğrenciler arasında yapılan top sektirme, sandalye kapmaca, çuval yarışı, basketbol şut atma yarışı, yumurta taşıma yarışı, yoğurt yeme yarışında keyifli anlar yaşandı.

Yapılan müzik yayını ile öğrenciler gönüllerince eğlendi, velilerin katkıları ile kurulan stantlarda yiyecek-içecek satışları yapıldı.

Şenlik hakkında görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Ahmet Çatal, Bu tür etkinlikler öğrenci-veli ve öğretmen arasında iş birliğinin artmasını sağlamaktadır. Bahar Şenliği`nin düzenlenmesi ve gerçekleşmesinde emeği geçen başta Müdür Yardımcılarımıza, tüm öğretmenlerimize, yardımcı hizmetler personelimize, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerine, sınıf anneleri, tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim. Bu birlik ve beraberliğimizin önümüzdeki yıllarda da sosyal, kültürel etkinliklerin yanı sıra akademik başarımızı da yükselteceğini inanıyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi