MENÜ
İzmir 21°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Başkan ŞAHİN, hem takıma hem de Mehmetçiğe moral verdi?
Güncel
16 Mart 2018 Cuma 08:23

Başkan ŞAHİN, hem takıma hem de Mehmetçiğe moral verdi?

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup´ta şampiyonluğa oynayan Menemenspor´un maçı için geçtiğimiz hafta sonu Hatay´a giden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Türk Silahlı Kuvvetleri´nce Suriye´nin Afrin kentine yönelik sürdürülen ´Zeyti

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup´ta şampiyonluğa oynayan Menemenspor´un maçı için geçtiğimiz hafta sonu Hatay´a giden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Türk Silahlı Kuvvetleri´nce Suriye´nin Afrin kentine yönelik sürdürülen ´Zeytin Dalı Harekatı´na katılan birlikleri komuta eden merkezi de ziyaret etti.

 

Afrin Harekatının kontrolünü sağlayan Şükrü Kanatlı Kışlası´na Belediye Meclis Üyeleri ve Sivil Toplum Örgütleri temsilcileriyle birlikte ziyarette bulunan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; burada Kurmay Başkanı Albay Serkan Özgür´e Türk Bayrağı ile birlikte Menemen´e özgü toprak vazo ve ilçenin ismiyle anılan meşhur Menemen yoğurdunu hediye etti. Komuta merkezine 35 bin adet yoğurt ile tonlarca peynir ve zeytin götüren Başkan Şahin, ´Zeytin Dalı Harekatı´nın 50. gününde önce Mehmetçiğe, ardından da grubunda lider Menemenspor´a moral verdi.

 

Hatay ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Tahir Şahin, ?Belediye Meclis Üyelerimiz ve Sivil Toplum Örgütleri temsilcilerimizle birlikte, hem şampiyon Menemensporumuza hem de Afrin´de ülkemizin geleceği için savaşan Mehmetçiklerimize moral vermek istedik. Menemen´in meşhur yoğurdundan 35 bin adet ve yine 35 bin Mehmetçiğimize yetecek ikişer ton peynir ve zeytini, Afrin Harekatı´nın kontrol merkezi olan Şükrü Kanatlı Kışlası´nda Kurmay Başkanı Albay Serkan Özgür´e, tüm hemşehrilerimiz adına takdim etmenin onurunu yaşadık. Her şey vatan için, her şey devlet için, her şey Türk milleti için. Her şey gönderde dalgalanan kanla, irfanla sulanmış ay yıldızlı Bayrağımız içindir. Allah Mehmetçiklerimizin ayağına taş değdirmesin. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Tüm dualarımız Mehmetçiklerimizle? dedi.

Haber: Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Menemen'in Sesi