MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaşlı Kartallar Motosiklet Grubu Menemen'de
Güncel
4 Eylül 2014 Perşembe 08:59

Beşiktaşlı Kartallar Motosiklet Grubu Menemen'de

Beşiktaşlı Kartallar Motosiklet Grubu Menemen'de

Geçtiğimiz günlerde kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında ilçemize bir ziyarette bulunan Beşiktaşlı Kartallar Motosiklet Grubu, Menemen Beşiktaşlılar Derneğinin yeni başkanı Erdem Şahin ve yönetim kurulu tarafından Kubilay Anıtına çıkartıldı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftarları tarafından oluşturulan Kartallar Motosiklet Kulübü üyelerinden Motosiklet Grubu Kaptanı Ünal Sermet, Ege Bölge Başkanı Erdem Efe ve BJK Kongre Üyesi Melih Hepsomalı Menemen’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yeni Dernek Başkanı Erdem Şahin ve yeni yönetim kurulu tarafından karşılanan Motorlu Kartallar, Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri’nde ağırlandı. Sonrasında Kubilay Anıtı ve şehitliklerimize bir ziyaret gerçekleştirildi.

“Yeni yönetim ile hızlı başladık”

Konu hakkında konuşan Dernek Başkanı Erdem Şahin, “Yönetime geldiğimiz günden bu yana derneğimizi hareketlendirmek için çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Menemen Fenerbahçeliler Derneği`nin şampiyonluk yemeğine dernek olarak katıldık. Bizleri bu yemeğe davet eden ezeli rakiplerimiz ebedi dostlarımıza teşekkür ederiz. İzmir’in çeşitli yerlerinden 30 Ağustos Zafer Bayramı için gelen Motorlu Kartalları ağırladık. Bu bizim için büyük bir onurdu. İlk olarak Tepe Restoranda ikramda bulunduk. daha sonra ilk olarak Kubilay Anıtına ve şehitliğimize bir ziyaret gerçekleştirdik.

sonrasında Menemen’de kısa bir tur atarak İzmir’e uğurladık” dedi.

“Görmek istediğimiz bir yerdi”

BJK Kongre Üyesi Melih Hepsomalı ise, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Menemen’e bir ziyaret gerçekleştirmek istediklerini belirterek, “Burada bizi ağırlayan Menemen Beşiktaşlılar Derneği Başkan ve Yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Görmek istediğimiz bir yerdi burası. 30 Ağustos vesilesiyle görme fırsatı yakaladık. Ayrıca Menemen’i gezme fırsatımız da oldu. Her şey için teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Mehmet Doğanay

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi