MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CEVDET KÖMÜRCÜOĞLU DÜNYA KUPASI'NDA
Güncel
8 Kasım 2023 Çarşamba 13:34

CEVDET KÖMÜRCÜOĞLU DÜNYA KUPASI'NDA

İlçemizi gururla temsil eden FIFA kokartlı Süper lig yardımcı hakemlerinden Cevdet Kömürcüoğlu; Süper Lig derbileri, Ziraat Türkiye Kupa Finali, Avrupa’nın çeşitli ülkelerdeki Avrupa maçları derken şimdi de FIFA U17 Dünya Kupası yer alacak.

FIFA Kokartlı hakemimiz Atilla Karaoğlan ve FIFA kokartlı yardımcı hakemlerimiz Cevdet Kömürcüoğlu ve Ceyhun Sesigüzel U17 Dünya Kupası öncesi hazırlığı için, 3-10 Kasım 2023 tarihinde Endonezya'da FIFA'nın organizasyonu ile gerçekleşecek kampa katıldılar.

Hazırlık kampında; farklı konu başlıklarıyla ilgili teorik çalışmalar, fiziksel atletik hazırlıklar ile görsel ve performans testlerinin uygulamaları ve geri bildirimleri hakemlerimiz ile birlikte olacak FIFA eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilecektir..

Avrupa kıtasından sadece 5 hakemin çağrıldığı FIFA U17 Dünya Kupası 10 Kasım - 2 Aralık 2023 tarihleri arasında Endonezya'da gerçekleşecek. FIFA kokartlı yardımcı hakemlerimiz Cevdet Kömürcüoğlu ve Ceyhun Sesigüzel’de  şampiyonaya çağrılan 18 hakem, 36 yardımcı hakem, 18 video yardımcı hakem ve 3 yedek hakem grubunun içinde yer alacaklar.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi