MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CEVDET KÖMÜRCÜOĞLU NOKTA DEDİ
Güncel
30 Temmuz 2024 Salı 10:30

CEVDET KÖMÜRCÜOĞLU NOKTA DEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2024-2025 sezonu öncesi düzenlenen Yaz Semineri'nde, uzun yıllar hem yurtiçinde hem de yurtdışında başarıyla görev yapan Fifa Kokartlı hakem Cevdet Kömürcüoğlu'nu onurlandırdı.

27-29 Temmuz tarihleri arasında TFF Riva Tesisleri'nde gerçekleştirilen seminerin açılış gününde, Kömürcüoğlu'nun Türk ve uluslararası futboluna katkıları anıldı. 1998'den bu yana aktif hakemlik yapan Kömürcüoğlu, kariyeri boyunca Süper Lig'de 175, 1. Lig'de 68 ve Türkiye Kupası'nda 21 maça çıktı. Ayrıca 5 Şampiyonlar Ligi olmak üzere 70'in üzerinde uluslararası müsabakalarda da ülkemizi temsil etti.

İzmir'in Menemen ilçesinden yetişen, tarafsızlığı ve profesyonelliğiyle tanınan Kömürcüoğlu, yaptığı konuşmada, "Bu onuru bana layık gören herkese teşekkür ediyorum. Hakemlik kariyerimde yaşadığım tüm zorluklara rağmen, her zaman adalet ve tarafsızlık ilkelerinden ödün vermeden görevimi yapmaya çalıştım. Bu onur, sadece benim değil, tüm hakem arkadaşlarımın da başarısıdır" dedi.

Gazetemizi sık sık ziyaret eden Kömürcüoğlu'nun, genç hakemlere örnek teşkil ettiğine ve gelecek nesillere ilham vereceğine inanıyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Haber: Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi