MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Menemen’den İftar Buluşması
Siyaset
30 Nisan 2022 Cumartesi 10:09

CHP Menemen’den İftar Buluşması

CHP Menemen İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programı partilileri ve vatandaşları bir araya getirdi.

Kazımpaşa mahallesinde gerçekleştirilen iftar buluşmasına, CHP İzmir Millet Vekilleri Özcan Purçu, Kani Beko, Bedri Serter, Mahir Polat, Atilla Sertel, Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir büyükşehir Daire Başkanı Ali Kemal Elitaş, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Kazımpaşa Mahalle Muhtarı Sami Alver “Ramazan Bayramı’nın yaklaştığı, Ramazan’ın sonuna geldiğimiz bu günlerde Cumhuriyet Halk Partisi halkla buluşmak ve bizlerin yanında olduğunu göstermek amacıyla bu geceyi bizlerle burada geçirmek istediler. Mahallemiz de böyle bir organizasyonu sağladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Allah herkesin tuttuğu oruçları kabul eylesin.” dedi.Ramazan Ayı’nın önemine değinerek sözlerine başlayan CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney “Açlığın ve tokluğun, varlığın ve yokluğun, savaşın ve barışın, haksızlığın ve adaletin, iyiliğin ve kötülüğün ayrımını çok daha fazla idrak ettiğimiz Ramazan Ayı’da, son günlere gelmiş bulunuyoruz. Bayrama sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi Menemen ilçe Örgütü olarak burada hep birlikte birlik, beraberlik ve bütünleşmeyi yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. İyi ki varsınız, iyi ki burada bir aradayız.
Değerli dostlar, hepimiz biliyoruz ki; eşitsizliğin olduğu yerde açlık, yoksulluk ve savaş diz boyu. Bugün güzel ülkemizde yüzbinlerce insanımız ışıksız evlerde iftarlarını açıyor. Yarın sabah evinden çıkarken gidecek işi olmayan 4,5 Milyona yakın insanımız var. 25 milyon insan açlık sınırında. 51 milyon yurttaşımız da yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Peki hiç umudumuz yok mu, elbette var. Umudumuzda sizlersiniz. Ben iyi ki sizlerin kardeşi, evladı ve arkadaşıyım. Bu vesile ile her günümüzün bayram tadında olacağı, birlikte yaşayacağımız güzel bir bayram diliyorum. İftar yemeğimizde bizlere destek olan tüm destekçilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Ramazan’ın birlik, beraberlik, bolluk ve dayanışma demek olduğunun altını çizen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel “Hepimiz zor günler geçiriyoruz. Ekonomik koşullar her geçen gün, daha da olumsuz noktalara gidiyor. Hayat pahalılığı, işsizlik içerisinde bir yaşam mücadelesi veriyoruz. Zor koşullara rağmen hayata tutunmak, mücadele etmek zorundayız. Birbirimizle sürekli dayanışma içerisinde olmak zorundayız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Ancak bu zorlukları da neden yaşıyoruz bunu da sorgulamak lazım. Bereketli sofralarımızın ve beraberliğimizin Ramazan’dan sonrada devam etmesini diliyorum.  Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.” şeklinde ifade etti.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi