MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Çiftçi Malları Koruma'dan   Hayırlı Olsun Ziyareti
Güncel
11 Şubat 2015 Çarşamba 09:13

Çiftçi Malları Koruma'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeni belediye hizmet binasının hayırlı olmasını dilemek üzere yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla Belediye Başkanı Tahir Şahin'i makamında ziyaret eden Çiftçi Malları Koruma Başkanı Metin Şenol, kendilerine verdiği destek neden

Yeni belediye hizmet binasının hayırlı olmasını dilemek üzere, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Metin Şenol, 2. Başkan Ergun Barkalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Kara, Besim Aygün ve Bayram Orman’ın katılımıyla Belediye Başkanı Tahir Şahin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasından Çiftçi Malları Koruma Başkanı Metin Şenol,  kendilerine verdikleri destek için Başkan Şahin’e teşekkür ederek kurumları adına plaket takdim etti. Yeni belediye binasının ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Tarım kenti Menemen

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin de, Menemen’in tarım kenti olması nedeniyle Çiftçi Malları Koruma’nın kendileri için önemli bir kurum olduğunu belirterek, “Sizlere destek verirken de çiftçimize destek verdiğimizin bilincindeyiz. Çiftçiye verilen her desteği çok önemli görüyorum. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: S. Derya BOSUT

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi