MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çok Sayıda Uyuşturucu Ele Geçirildi
Güncel
21 Kasım 2023 Salı 23:02

Çok Sayıda Uyuşturucu Ele Geçirildi

Menemen’de uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve silahlarla ilgili 21 yaşındaki şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu madde ticaretini yapan şahıslara yönelik çalışmalar kapsamında 1 kişiyi takibe aldı. Fiziki ve teknik takipler sonucunda R.L (21)’ye ait olduğu iddia edilen 9 Eylül mahallesindeki ikamet adresine operasyon düzenledi.

Yapılan aramalar sırasında farklı saksılar içerisinde üretilen 12 Adet esrar bitkisi ve bu bitkiyi yetiştirmek için kullanılan ısı ve ışık sistemi, 1435 adet marka uyuşturucu hap, satışa hazır biçimde bulunan 360 gram esrar, poşete sarılı 86 gram esrar tohumu, 1 adet hassas terazi, kilitli şeffaf poşet, içerisinde çeşitli telefon numaralarının bulunduğu not defteri, bir adet ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve kutu içerisinde bulunan 13 adet fişeğe el konuldu

Ayrıca uyuşturucu yetiştirmede kullanılan 3 adet trafo, ısı ve ışık vermekte kullanılan 5 adet özel yapım ampul, kablo sistemi, güneş ışığını engelleyici özel perde, 5 adet mekanik zaman saati, aynalı reflektör de ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan R.L, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi