MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Egekent 2 Orta Okulu'nda 23 Nisan Müzikle Kutlandı
Güncel
27 Nisan 2015 Pazartesi 09:42

Egekent 2 Orta Okulu'nda 23 Nisan Müzikle Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı soğuk havaya rağmen son derece coşkulu ve eğlenceli kutlayan Egekent 2 Orta Okulu'nda okul bahçesinde yapılan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini bel

Şiirler okundu; spor, resim, şiir, kompozisyon dalında yapılan ilçe ve okul çapındaki yarışmalarda derece alan öğrencilere ödül, madalya ve kupaları verildi.

Egekent 2 Orta Okulu öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları  ‘Renklerin Kardeşliği ‘ oratoryosu, İngilizce korosu, ‘Elif'in Kağnısı' oratoryosu ve özellikle  ‘Roman Dans Ekibi'nin gösterisiyle hem coştu hem de coşturdu. Yapılan kutlama programında bayramın anlam ve önemi bir kez daha vurgulanmış oldu.

Okul Müdürü Turgay BİNGÖL,  ulusal egemenliğin önemini vurgulayarak töreni hazırlayan öğrenci ve öğretmenlere, katılımları için velilere teşekkür etti. Yapılan tören ve gösterilerin ardından, öğrencilerin müzik öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları müzik dinletisinde tüm öğrenci, öğretmen ve velilerle bayramın coşku ve heyecanı doya doya yaşandı.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Metanet Kamalı
 6 Kasım 2020 Cuma 17:38
Kesinlikle doğru Süphi bey dikkat etmemiz gerekiyor ve sürekli maske takmamız gerekiyor kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığıiçin
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi