MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emekli Öğretmen Necdet Akdemir'i kaybettik
Güncel
2 Aralık 2014 Salı 09:25

Emekli Öğretmen Necdet Akdemir'i kaybettik

Necdet Akdemir (1959-2014)

Menemen’deki çeşitli okullarda öğretmenlik yapan sayılan ve sevilen öğretmenlerimizden, Halk Eğitim Merkezi’nden emekli Rabia Akdemir’in eşi ve Erdem Akdemir’in babası emekli öğretmen Necdet Akdemir (60) tedavi gördüğü Sada Hastanesi’nde vefat etti.

Menemen’de çeşitli ilkokullarda öğretmenlik yapan merhum Necdet Akdemir, emekli olduktan sonra ticaret hayatına atıldı. Akdemir, bağırsak rahatsızlığı üzerine ameliyat geçirdi. Ancak yakalandığı hastalıktan bir türlü şifa bulamadı. İkamet ettiği evinde rahatsızlanan Akdemir, Sada Hastanesinde tedavi altına alındı. Her şeye karşın yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayata gözlerini kapadı.

Merhumun cenazesi dün Mahkeme Camiine getirildi. Ailesi Mahkeme Camiinde taziyeleri kabul etti. Merhumun cenaze törenine; Muharip Gaziler Derneği Başkanı Murat Gürçayır ve öğretmenler, mesai arkadaşları, iş ve cemiyet hayatından sevdikleri, ailesi, dost ve akrabaları ile vatandaşlar katıldı.

Akdemir, Mahkeme Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında helallik aldıktan sonra sevenleri tarafından dualarla Koyundere Mezarlığında toprağa verildi.

Haber: Ali Rıza KEMER

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi