MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eski Günler Yad Edildi
Güncel
6 Haziran 2022 Pazartesi 21:18

Eski Günler Yad Edildi

Kurulduğu günden bugüne kadar başarılı, mutlu bireyler yetiştiren Menemen Kız Meslek Lisesi yeni adıyla Erdinç Ahmet Cengiz MTAL’da pilav günü etkinliği gerçekleştirildi.
Geçmişi 1952 yılına dayanan önce Menemen Pratik Kız Sanat Okulu, 1980 yılından itibaren Menemen Kız Meslek Lisesi, yıllar içerisinde Anadolu Meslek ve Teknik Meslek Lisesi olan şimdiki adıyla Erdinç Ahmet Cengiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) eski mezunlarıyla buluştu.
Erdinç Ahmet Cengiz MTAL’ndan emekli olan öğretmenler ile okuldan mezun olan öğrencileri buluşturmak amacıyla bu yıl ilki düzenlenen pilav günü etkinliğine 150 kişi katıldı.

Günün anlamına ilişkin söz alan Okul Müdürü Metin Akhisar “Düzenlediğimiz etkinlikte emeği geçen öğretmen ve idareciler başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. Kız Meslek Lisesi’nin ilk müdürü Sayın Ayşegül Özaltın sağlık sorunları nedeniyle bugünkü etkinliğimize katılamadı. Fakat sizlere selamlarını iletmemi istedi. Bugün burada güzel bir kalabalık var, inşallah ilerleyen senelerde bu etkinliğimizi geleneksel hale dönüştüreceğiz.” şeklinde ifade etti. 

2000/2010 yılları arasında okul müdürü olarak görev yapmış ve aynı zamanda okulun ilk mezunlarından olan gazetemiz köşe yazarı Melek Balseven’in de bulunduğu etkinlikte eski günler yad edildi.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi