MENÜ
İzmir 31°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foça Belediyespor Sahaya İndi
Spor
22 Ağustos 2015 Cumartesi 08:00

Foça Belediyespor Sahaya İndi

2015-2016 sezonunda İzmir Süper Amatör Lig´de mücadele edecek olan Foça Belediyespor futbol takımı Nihat Hüsenay Stadı-Foça Arena´da çalışmalara başladı. Geçen yıl tamamı kendi bünyesinden yetiştirdiği genç oyuncularla başarılı

 

Antrenör Engin Kale ve yardımcılarının yaptığı program çerçevesinde hafta başından itibaren çift çalışmayla süren hazırlıklarda öncelikle oyuncuların kaynaşması ve güçlenmesi hedefleniyor. Aylar süren yeniden çimlendirme ve düzenleme çalışmaları sonrası Foça Arena´da yeniden kullanıma açıldı. Yeni ve harika zemin futbolcu ve teknik adamların antrenmanlarını neşe içinde yapmasının önemli nedenlerinden biri olarak görünüyor.

Yeni sezonun Foça ile birlikte tüm takımlar için kazasız, belasız ve hayırlı olmasını dileyen Engin Kale geçen yıl altyapıdan oyuncularıyla ligde kalma hedefini tutturduklarını, bu yıl o kadrodan özellikle öğrenim hayatları için başka illere gidenler olması nedeniyle kadroyu takviye ettiklerini söyledi. Kale; ?Şampiyon olup BAL´a yükseldiğimiz kadrodan 6-7 oyuncuyla tekrar anlaştık. Gençlerle tecrübelileri kaynaştırıp gidebileceğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. Hedefimiz üst sıralar, iyi futbol ve Foça´yı en iyi şekilde temsil etmek? dedi.

Kale; Takıma yeniden katılan BAL ligi kadrosundan Melih Tezel, Anıl, Emre Demirbaş, Aykut, Burak Gezen, Sedat´ın yanı sıra Bigaspor´dan Zeynel´le anlaşma aşamasında olduklarını, bir kaleci transferi yaptıktan sonra geçen yıl tecrübe kazanmış gençlerle harmanlayıp lig kadrosunu tamamlamış olacaklarını sözlerine ekledi.    

Foça Belediyespor resmi sezon açılışını Eylül Ay´ı içinde törenle yapacak. 

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi