MENÜ
İzmir 34°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR
Güncel
13 Ocak 2015 Salı 09:18

GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

TBMM tarafından 10 Ocak 1961 yılında gazetecilerin çalışma koşullarını iyileştiren, ileri haklar getiren 212 sayılı yasanın yürürlüğe girdiği gün olan 10 Ocak, ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanıyor.

Menemen’de her gün aralıksız olarak Atatürk İlke ve İnkılapları çerçevesinde yayın hayatını sürdüren Menemen’in Sesi Gazetesi ilçede yaşanan olayları okuyucularına tarafsız ve yorumsuz bir şekilde aktarmaya çalışıyor.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında dün gazetemize AK Parti İlçe teşkilatı, Türk Kadınlar Birliği Derneği ve El Ele Derneği yöneticileri ziyarette bulundu.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ersay Özalp ve Yazı İşleri Müdürü Erhan Özalp tarafından karşılanan AK Parti İlçe Başkanı Mithat Çetin, başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolu başkanı ile birlikte gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

“Basın olmazsa olmazımız”

Basını, demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olarak tanımlayan Çetin, “Basın olmazsa olmazımız. Haber alma hürriyeti ve özgür basın çok önemli. Öncelikle Menemenin Sesi Gazetesi kurucusu Ecz. Zübeyde ablamızı bu gazeteyi kurduğu için minnetle yad ediyorum.  Allah rahmet eylersin. Uzun yıllardır Menemen’e gazetecilik adına hizmet vermektesiniz. Menemenlinin sesi olarak sizlerin haberlerinizi takdirle okuyoruz ve bu çalışmalarınız için ilçe teşkilatım ve partim adına sizlere teşekkür ediyorum. Çeşitli ortam ve zor şartlarda görev yapan gazete çalışanı arkadaşlarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü canı gönülden kutlar, sağlıklı, huzurlu, başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ederim” dedi.

“Yoğun mesai harcıyorsunuz”

Türk Kadınlar Birliği Derneği Menemen Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Dernek Başkanı Müesser Kırımlı, “Sizlerin ilçemizde olmasından ve birlikte çalıştığımızdan dolayı çok mutluyuz. Tarafsız bakış açısıyla ilçemizdeki haberleri kamuoyuna yansıtmanız bizi çok memnun ediyor. Yoğun mesai harcıyorsunuz. Sizlerin emeği ödenmez. Gazetemizin Kurucusu Eczacı Zübeyde Yiğitalp’in çizdiği çizgide ilerleyen siz Menemen’in Sesi ailesine bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz” dedi.

 “Ayrı bir yeriniz var”

Sonrasında El Elele Derneği Başkanı Canan Bedük de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, “Bizim için ayrı bir öneminiz var. Bizlerin sesi oldunuz. Sorunlarımızı dile getirdiniz. Emekleriniz için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dileriz” dedi.

“Menemen’in sesi olmaya devam edeceğiz”

Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Erhan Özalp ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugüne kadar gazetemizin adı gibi Menemen’in sesi ve kulağı olduk. Menemen’in sesini tüm dünyaya duyurduk. Sizlerin bu desteği devam ettiği sürece de Menemen’in sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: S. Derya BOSUT

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi