MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hayallerinin Peşinden Koşuyor
Kültür-Sanat
26 Haziran 2015 Cuma 09:39

Hayallerinin Peşinden Koşuyor

Çukurova Demirçelik'te çalışan Emrah Aşçı, 21 Mayıs'ta çıkardığı ilk kitabı olan Onsuz Gecelerim Var Benim” için imza günü düzenledi. Büyük bir heyecan ve mutluluk yaşayan Aşçı, kitaplarını imzaladı.

Tatlı su karşısındaki Gözde Pastanesinde gerçekleşen imza gününe Aşçı'nın yakınları ve arkadaşları yanı sıra Türk Kadınlar Birliği Menemen Şubesi de katıldı. Türk Kadınlar Birliği Menemen Şube Başkanı Müesser Kırımlı, Genç arkadaşımıza destek vermek istedik” açıklamasında bulundu.

İkinci kitabı yolda

Kısaca kendisini tanıtmasını istediğimiz Aşçı şunları ifade etti, 1988 yılının Ekim ayında Manisa'da doğmuşum. Henüz parmak kadar iken İstanbul'a yerleşmişiz. İlköğretimi orada tamamladıktan sonra 2001 yılında İzmir'e taşınıp lise hayatıma burada devam ettim. Menemen'de yaşıyorum. Duygularımı kağıda yazmak hayallerimin arasında başrolü oynuyordu. Mutlu olduğumda yazdım, hüzünlü olduğumda yazdım. Kalbim kırıldığında, kırık parçalarımı toplarken, aşıkken yazdım. 21 Mayıs'ta çıkardığım ilk kitabımın ardından hemen ikinci kitabımın hazırlıklarına başladım bile. Kısacası; insanın hayallerinin peşinden koşması, sevdiği bir şeyi yapması çok güzel bir şey. Ben de kendi hayatının müstakil mutluluğunu kuranlardanım”

Haber: S. Derya BOSUT

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi