MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hilmi Kurtoğlu Güven Tazeledi
Güncel
24 Ocak 2022 Pazartesi 12:01

Hilmi Kurtoğlu Güven Tazeledi

Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen kongrede Başkan Hilmi Kurtoğlu güven tazeledi

Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası Kongresi’ne; Menemen Belediye Başkan Yardımcıları, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Menemen Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Menemen İlçe Müftüsü Mustafa Seven, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, meslek odaları, sivil toplum örgütlerinin başkanları, muhtarlar ve çok sayıda şoför esnafı katıldı.

Tek liste halinde gerçekleşen genel kurulda mevcut Başkan Hilmi Kurtoğlu katılımcıları selamlayarak kongreyi yönetmesi için divan teşekkülü önergesini okudu ve oybirliğiyle divan heyeti kabul edildi.  Kongre 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Ardından gündem maddeleri okunarak oybirliği ile geçti. Yönetim Kurulu Faaliyet ve Denetim Kurulu Raporları ile Bilanço Gelir-Gider Hesapları okundu ve her biri ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildi. Yeni dönem çalışma programı, tahmini bütçe okundu ve oybirliğiyle geçti. Yönetim kuruluna çeşitli faaliyetler hakkında yetki verildi.

Açılış konuşmasında Hilmi Kurtoğlu, 4 yıllık dönemde yaptıklarını başlıklar halinde anlatırken pandemi döneminde şoför esnafının çok zor durumda kaldığını ve onların sorunları çözmek için gerekli yerlere sorunları iletip çözüme kavuşmasını dikkatlice takip ettiklerini dile getirdi.Şoför çocuğu olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Menemen Emniyet Müdürü Gürcan Alev “Aranızda olmaktan çok mutlu oldum. Şoför esnafı çok zor ve çok sorumluluk isteyen bir meslektir. Şoför esnafının her zaman yanında olduğumuzu bilmenizi isterim. Her şoför arkadaşımıza kazasız, belasız günler dilerim.” dedi.Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın selamlarını ileten Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan’da “Bende yıllarca şoförlük yaptım. Sonrasında yıllarca UKOME’de görev aldım. Şoför esnafının ne kadar zor bir meslek olduğunu gayet iyi biliyorum. Hem direksiyondayken hem de geri planda bütün zorlukları yaşadım. Tüm şoförlerimize kazasız günler dilerim.” şeklinde ifade etti.
İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’da, “Hilmi başkanla birlikte çok çalıştık, çok çaba sarf ettik. Bu zamana kadar da güzel işler yaptık. Bundan sonrada çalışmalarımız devam edecek. Şoför esnafının bütün dertleri ve sorunlarının hepsini gerekli yerlere ileceğim.” dedi.

Konuşmaların ardından Kostak Ali sahne aldı. Kostak Ali’nin sahnelediği gösteri kongreye ayrı hava kattı. Dilek ve Temenni bölümüne geçildiğinde ise söz alan olmayınca Divan´a tek liste iletildi.

Seçimlerin ardından Yönetim Kurulu da şu isimlerden oluştu:
Cem Pehlivanoğlu, Osman Çiftçi, Ahmet Can, Hüseyin Gök, Evren Elik, Serkan Akkoç

Denetim Kurulu:
Kemal Işıklar, Cem Yelman, İzzet Aksöz.

Haber: Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi