MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İŞ ARIYORSANIZ:  Bu kurslara başvurmak için acele edin!
Güncel
12 Mayıs 2015 Salı 09:36

İŞ ARIYORSANIZ: Bu kurslara başvurmak için acele edin!

2015-2016 Eğitim Öğretim döneminde toplamda 302 kursla ilçemize hizmet veren Menemen Halk Eğitim Merkezi, işsizliğe çözüm üretmek amacıyla harekete geçerek motorlu taşıt sürücüleri direksiyon eğitimi öğreticiliği ve motorlu taşıt

50 kişilik kontenjan!

Bu kursların özellikli kurslar olduğunu ifade eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özgür Akdemir, Daha önce İzmir Konak, Ödemiş ve Bergama'da açılan kurslardı. Son düzenlemeyle bize de bu yetki verildi. Menemen Halk Eğitim Merkezi olarak var olan kurlarımız yanında motorlu taşıt sürücüleri direksiyon eğitimi öğreticiliği ve motorlu taşıt sürücüleri trafik ve çevre öğreticiliği kursu olmak üzere iki kurs daha açmayı planlıyoruz. Amacımız burada işsizlikle ilgili çözümler üretmek, iş arayanları belge sahibi yapmak. Şu an sürücü kurslarında çok ciddi bir ihtiyaç var. Bu iki belge ile sürücü kurslarında görev alabilecekler. Her biri 200 saat süren kurslar 5'er haftada tamamlanacak. Bu kursların sonunda bu kişiler aldıkları bu belgelerle Türkiye'nin her yerinde sürücü kurslarında görev alabilecekler. Bir şekilde iş hayatındaki bu boşluğu doldurmak harekete geçmiş durumdayız. İş arayan, bu alanda çalışmak isteyen herkesi bu belgeyi almaya davet ediyoruz. 50 kişilik kontenjan olduğunu hatırlatmak isterim” şeklinde bilgilendirmede bulundu.

 

Kursa katılım şartları

Bu kurslara katılım için taşınması gereken vasıflar hakkında da bilgi veren Akdemir, Sadece iki yıllık yüksekokul mezunu olmaları ve ehliyetlerinin olması yeterli. Yaş sınırı yok. Halk Eğitim'lere yani bizlere internet üzerinden veya doğrudan da başvurabilirler. En geç mayıs sonuna kadar bizlere başvurmaları halinde kursa kayıtlarını yapacağız. Kurslar Menemen merkezde olacak” dedi.

Haber: S. Derya BOSUT

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi