MENÜ
İzmir 30°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İftar Yemeği Buluşturdu
Yaşam
9 Temmuz 2015 Perşembe 08:00

İftar Yemeği Buluşturdu

Faaliyetlerini kalkınma ve birlik beraberlik temeline oturtmayı hedefleyen Ulukent Sanayicileri Derneği (USAD)'nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu sene de kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile sanayicileri buluşturdu.

İftar yemeğine; Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal, İzmir Cumhuriyet Savcısı Kazım Yıldız, Emniyet Müdürü Kamil Atay, Tapu Müdürü Hayri Yalçın, Vergi Dairesi Müdürü Uğur Bayraktar, Milli Eğitim Müdürü Abdulnasır Şimşek, Müftü İsa Solmaz, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nusret Ayaz, Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mithat Çetin, MHP İlçe Başkanı Ahmet Emekli, Nihat Rasim Gündar, Ulukent 29 Ekim Mahalle Muhtarı Nurgül Uysal ve çok sayıda iş adamı katıldı.

2003 yılında faaliyete geçti

USAD Dernek Başkanı Mehmet Ömer Telcioğlu yaptığı açıklamasında, Menemen'e bağlı Ulukent Mahallesinde yer alan sanayi bölgesinin büyük ölçekte altyapı sorunlarını çözebilmek ana amacı ile kurulan Ulukent Sanayicileri Derneğimiz 2003 yılından itibaren faaliyet göstermektedir. Derneğin amacı, Ulukent Beldesindeki özel teşebbüsün, gereklerine ve sosyal amaçlarına uygun biçimde güvenlik ve kararlılık içinde çalışmalarına, sanayileşme sürecinin hızlandırılması ve bölgenin potansiyeline uyumlu bir ekonomik gelişmenin sağlanmasına yardımcı olmaktır. Bu güne dek tüm faaliyetlerini kalkınma ve birlik beraberlik temeline oturtmayı hedefleyen Ulukent Sanayicileri Derneğimizin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu sene de gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Gerçekleşen bu yemek ile sanayicilerimiz ve değerli kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile kaynaşma sağlanmıştır. Menemen ilçesinin en büyük sanayi alanı olan Ulukent Sanayi Bölgesi'nin birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğü bu organizasyonlar devam edecek olup, bu beraberliğin oluşmasında rolü olan öncelikle dernek kurucularımıza ardından tüm üyelerimize ve destek olan tüm kuruluşlara teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

Haber: Zeynep KAVAKLI

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi