MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzzet Süsoy Güven Tazeledi
Güncel
2 Kasım 2022 Çarşamba 13:33

İzzet Süsoy Güven Tazeledi

25 Ekim 2022 tarihinde Menemen Belediye Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen ve 2 başkan adayının yarıştığı Menemen Ticaret Odası Organ Seçimlerinde İzzet Süsoy ve ekibinin 8 meslek komitesinden 6´sini kazanmasının ardından, bugün İlçe Seçim Kurulu tarafından Menemen Ticaret Odası Toplantı Salonunda Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetimi, TOBB Ankara delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri seçimi yapıldı.

24 meclis üyesinin oy kullandığı seçimde 24 oyun 18´unu alan İzzet Süsoy Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise, Mustafa Nazlıgil, Akif Meydancı, İsmet Tuna, Levent Balkara, Fatih Ertuğ ve Erdem Şahin seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara Delegeleri ise; Ercan Kahvecioğlu ve Selahattin Dinç olurken; Disiplin Kurulu Üyelerine ise; Abdullah Kızılkaya, Hasan Duran, Ömer Muhammet Durdu, Süleyman Yalçın ve Nergüze Aydın Çakır seçildi.

Seçimden sonra toplanan Menemen Ticaret Odası Meclis Üyeleri, Meclis Başkanlığını seçmek için oy kullandı. İki Meclis üyesi Erdinç Cengiz ve Mehmet Ergüneş arasında yapılan seçimde, 24 meclis üyesinin 18 oyunu alan Erdinç Cengiz Meclis Başkanı olurken Alican Bursalı Başkan Yardımcısı İlker İyiuyarlar’da kâtip üyeliğine seçildi.

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy seçimden sonra yaptığı açıklamasında “Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, üyemiz olan herkese teşekkür ederim. Zorlu bir görev bizi bekliyor. İnşallah üstesinden geleceğiz. ”dedi.

Haber: Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi