MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kız Meslek Lisesinde Aşure Etkinliği
Yaşam
13 Kasım 2015 Cuma 08:00

Kız Meslek Lisesinde Aşure Etkinliği

Muharrem ayının son günlerinde ilçemiz Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen Aşure gününde İlçe Kaymakamı Gülihsan Yiğit velilere aşure servisi yaptı.

 

Menemen Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilen Aşure etkinliği Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit, Milli Eğitim Müdürü Abdulnasır Şimşek, Şube Müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Mithat Çetin, AK Parti Belediye Meclis üyesi Hülya Özenoğlu, yöneticiler, Okul Aile Birliği Başkanı Fatih Sabancı, Okul Müdürü Önder  Erdurmuş, veliler, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte kısa bir konuşma yapan okul müdürü Önder Erdurmuş; ? Türkistan kültüründen gelen aşure paylaşmanın, dayanışmanın, hoşgörünün sembolüdür. Güzellikleri paylaşmaktır aşure.2000´li yıllardan beri geleneksel olarak okulumuzda devam etmektedir. Yaklaşık 1000 kişilik aşureyi  11-D mutfak bölümü, bölüm şefi Nilüfer Keskin, Atölye Şefi Sedef Anaç ve öğrencilerimiz hazırladı. Gelen konuklarımıza, öğretmen ve öğrencilerimize, velilere ikram edildi. Herkese çok teşekkür ederim? dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Fatih Sabancı, birlik ve beraberlik içinde ortak bir tat yakalamayı hedeflediklerini ifade etti.

2015- 2016 Eğitim- Öğretim yılında okulun 11- D mutfak bölümü öğretmen ve öğrencilerinn hazırladığı aşure dağıtımı ile etkinlik son buldu.

Haber:  Zeynep Kavaklı

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi