MENÜ
İzmir 21°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MANİSA TARIK ALMIŞ MASTERLER TURNUVASINDA
Spor
7 Ekim 2016 Cuma 08:00

MANİSA TARIK ALMIŞ MASTERLER TURNUVASINDA

FOÇA MASTERLER ŞAMPİYON

MANİSA TARIK ALMIŞ MASTERLER TURNUVASINDA

FOÇA MASTERLER ŞAMPİYON

Manisa Masterler Derneği´nin Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin destekleriyle düzenlediği Futbol Turnuvası´nın galibi Foça Belediyespor Masterler Futbol takımı oldu.  Foça yaptığı üç karşılaşmayı da kazanarak yeni bir başarıya imza attı.

Antalya ASFAD, Afyon, Aliağa, Manisa, Uşak ve Foça Belediyespor Masterler takımlarının katılımıyla 30 Eylül ? 2 Ekim 2016 tarihlerinde Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri´nde, Manisaspor´un efsane başkanının adına gerçekleştirilen Tarık Almış Bağ Bozumu Masterler Turnuvası çekişmeli ancak dostça maçlara sahne oldu. Foça ilk gün komşu Aliağa´yı 3 -0, ikinci gün Afyon´u 3 -2 ve son gün ev sahibi Manisa Masterler takımını 5 -2 yenerek mutlu sona ulaştı.

1 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 17.00´de oynanan Foça ? Afyon maçında golleri Foça adına Murat, Ahmet ve Erdal, Afyon adına ikiside penaltıdan olmak üzere Nurettin kaydetti.

2 Ekim 2016 Pazar günü Saat 11.00´de oynanan Foça ? Manisa Masterler maçında ev sahibi Manisa Muharrem ve Özer´le iki sayı bulurken Foça Murat, Akan(2), Ahmet ve Faruk´la rakip ağları beş kez havalandırdı.

Turnuva maçlarını Manisaspor  ve Eskişehirspor´un efsane kalecilerinden Mümin Özkasap başta olmak üzere çok sayıda eski ünlü profesyonel  futbolcu ve aileler de izledi.

 

Katılan takımlara Saruhan Otel´de düzenlenen yemekte katılım belgeleri ve ödülleri  Manisa Büyükşehir ve Şehzadeler Belediyesi yetkililerince verildi.

 

Seyfi GÜL 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi