
CHP İzmir´de yeni başkan belli oldu

Esnaflar Odası´nda Yeni Dönem Yeni Başkan

Balbay´dan Hayırlı Olsun Ziyareti

İyi Parti Yönetimini Oluşturdu

İlçemizi çağdaş bir kent yapma yolunda ilçe merkezinde ışıklandırma çalışmalarını son sürat sürdürdüklerini belirten Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ?Bu çalışmalar esnasında bir takım sürprizlerimiz de olacak? dedi.
Orta refüjler yeşillendiriliyor
Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ?Menemen´imizin çağdaş bir kent olma yolunda yaptığımız çalışmalarda öncelikle Çanakkale yolu üzeri orta refüjdeki yeşillendirme çalışmalarımız mart sonuna kadar devam edecek. Bunun yanı sıra palmiye ağaçlarıyla da orta refüjleri süslemekteyiz. Kentlerimizin giriş ve çıkışlarının ne denli önemli olduğu değişmez bir gerçek. Bu yüzden Menemen sınırlarımızın içindeki orta refüje çok özen gösteriyoruz? şeklinde orta refüj hakkında bilgi verdi.
İstanbul´un Nişantaşı varsa, İzmir´in Nişantaşı da Menemen Olacak
Şehir içinde yapılmakta olan ışıklandırma çalışmaları konusunda da sözlerine devam eden Başkan Şahin, ?Menemen´imizin girişinden başlayarak Atatürk Caddesi, Şehit Aycan Aksoy Caddesi, Adnan Menderes Caddesi, Cumhuriyet Meydanı çevresi olmak üzere ana arterleri led ışıklı sokak lambalarımızla donarak şehrimize çağdaş bir görüntü kazandırmaya çalışıyoruz. Her zaman dediğimiz gibi büyük illerimizde ne varsa ilçemizde ve hatta köylerimizde uyguluyoruz. Örneğin, İstanbul´un Nişantaşı´nı, Şişli´sini bilenler bilir. Biz de ilçemizde bir Nişantaşı görüntüsü yaratma çabası içerisindeyiz. Nasıl zamanında Kent2 için Menemen´in Bostanlı´sı olacak demiştim, oldu da. Şimdi de Menemen merkezini İstanbul´un Nişantaşı yapmak için çalışmaktayız. İstanbul´un Nişantaşı varsa, İzmir´in Nişantaşı da Menemen Olacak. Bu çalışmalar esnasında bir takım sürprizlerimizin olacağını da sizler aracılığıyla halkımıza duyurmak isterim? diye ifade etti.
Haber: Erhan ÖZALP