MENÜ
İzmir 30°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen 8 Yıl Önce Teröre Lanet Yağdırdı
Güncel
9 Eylül 2015 Çarşamba 08:00

Menemen 8 Yıl Önce Teröre Lanet Yağdırdı

?8 yıl öncesi olduğu gibi yine Menemen teröre karşı tek yürek?

İzmir´in Menemen ilçesinde 2007 yılında günümüzden 8 yıl öncesi ülkemizde son günlerde artan terör saldırılarını lanetlemek için  ?TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ? düzenlendi.

23 Ekim 2007 günü düzenlenen yürüyüşe Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Belde Başkanları, Oda Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri , tüm sivil toplum örgütleri, gaziler ve çok sayıda vatandaşlar katılmıştı.

Belediye önünde toplanan vatandaşlar, terör saldırılarında yaşamını yitiren şehitlerin fotoğraflarıyla ve ellerinde Türk bayraklarıyla,  ? Şehitler ölmez, vatan bölünmez? sloganları atarak stadyum önünde toplandılar.

Burada yapılan konuşmalarda Hakkari´nin Yüksekova ve Dağlıca İlçelerinde hain ve soysuzlar tarafından şehit edilen askerlerimiz için saygı duruşu ve akabinde hep beraber İstiklal Marşımızı okudular.

Bu millet her zamankinden daha fazla kenetlenerek hain ve soysuzları layık olduğu cezaya mutlaka çarptırılacak. O günlerde ve bugün de olduğu gibi Menemenli vatandaşlar, terörü kınamak için birlik ve beraberliği göstermek için bu güzel vatanı asla böldürmemek için bir arada. Tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet dilerken tüm milletimizin tekrar tekrar başı sağ olsun diyoruz.

Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Emine Savaş
 12 Ekim 2022 Çarşamba 03:56
Hangi ülke işgal altında değil ki saygılarımla
 Yasin
 8 Ekim 2022 Cumartesi 03:49
Son zamanlarda siyasette vizyonu olmayan herkesin konuşabileceği tek konu mülteciler oldu. Suyriye-Ukrayna benzetmesini hiç doğru bulmuyorum, küçük bir araştırma yaparsanız iki durumun birbirinden ne kadar farklı olduğunu anlayacaksınız. Tabiki maksadınız kamoyunu okşamak değilse anlarsınız. Yaptığınız genellemeleri de sizin gibi entelektüel bir yazara yakıştıramadım açıkçası, sizlerin hedefi ırkçılığı körüklemek değil adil ve insani bir çözüm bulmak olmalıdır, ama ne yazık ki yazınızı okuduğumda bir öneri dahi bulamadım.
 Orhan
 6 Ekim 2022 Perşembe 18:34
Birilerin işine geldi bu durum Geçen Hafta Foça Tarım kredi Odasında konuşuyorlardı yerli amele bulamıyoruz tüm çalışanlar Suriye''li bu hafta İzmir Çankaya'' telefon tamir, Tuafiye, Hurda sanayi, Hal, Hayvancılık, Tarım, Hazır yemekhaneler, her sektörde bu elemanları çalıştırılıyor ucuz iş gücü bu arkadaşlar kendi aralarından başka işçi çalıştırmıyor.
 Atila
 6 Ekim 2022 Perşembe 16:18
Sömürgeci kafa, kendi ırkından başkasını her açıdan sömürerek hayatını sürdürmek ister. Biz toplum olarak hiç sömürgeci olmadık. Batının haçlı savaşları en çarpıcı örnektir .
 Argun Yüksel
 6 Ekim 2022 Perşembe 16:11
Levent kardeşim kısa bir süre önce yaptığın gezide sanırım birçok görüntüyü gözlemledin ki bugünkü yazınada yansımış insanlar kendi ülkelerinde yaşarken bir başka ülkelerin fatandaşları sığınmacı diye gelip benim insanım da bundan sıkıntı duyuyorsa bu durumun doğru olmadığının birçok şeyin eksik olduğunun açık göstergesidir Teşekkürler
 Erol Cekli
 6 Ekim 2022 Perşembe 15:25
Ülkemizde ki mülteci sorunu ilerde başımızın çok derde gireceği bir yapıya hızlıca ilerliyor. Umarım hasarsız atlatırız. İç savaş çıkma ihtimalini düşünerek çözüm yolları aranmalı..
 Nuri Arsaklı
 6 Ekim 2022 Perşembe 15:14
Yazınız için tebrik ederim. Yaşanan sorunu çok güzel anlatmışsınız.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi