MENÜ
İzmir 34°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen ADD Başkanı Kardeşini Kaybetti
Yaşam
9 Ağustos 2014 Cumartesi 11:47

Menemen ADD Başkanı Kardeşini Kaybetti

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Menemen Şube Başkanı Elif Orhan’ın kardeşi emekli Tekel Tütün Eksperi Erol Akın (60) yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak evinde hayata gözlerini kapadı.

Hayatını tütün eksperi olarak idame ettirmiş ve bu görevden emekliye ayrılmış Erol Akın, midesindeki rahatsızlık sebebiyle tedavi gördüğü evinde dün vefat etti. Merhum, İnönü Mahallesi Kazım Karabekir Camiinde cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Asarlık Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Erol Akın’a son görev için İnönü Mahallesi Kazım Karabekir Camiinde sevenleri bir araya geldi. Bu arada merhumun ablası ADD Başkanı Orhan ve ailesi taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine CHP İlçe Başkanı Hürol Taklak, CHP Kadın Kolları Başkanı Berna Eyinç, Esatpaşa ve Kasımpaşa Mahalle Muhtarları, Menemen ADD Derneği yöneticileri ve üyeleri, çevre il ve ilçelerden gelen ADD Başkan ve yöneticileri, CHP Belediye Meclis Üyesi Av. İsmail Akıncı, Asarlık Belediye sorumlusu, Menemen Belediyesi birim amirleri ile dost ve akrabaları katıldı.

Evli 2 çocuk babası olan merhumun cenazesi Asarlık Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi.

Haber: Ali Rıza KEMER

Foto: Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi