MENÜ
İzmir 28°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Belediyespor sahaya, taraftarlar haydi maça
Spor
7 Mart 2015 Cumartesi 09:50

Menemen Belediyespor sahaya, taraftarlar haydi maça

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta liderlik mücadelesi veren Menemen Belediyespor yarın sahasında lig sonuncusu TKİ Tavşanlı Linyitspor'u ağırlayacak. 5 maçlık cezası biten kaptan Efe, Teknik Direktör Erhan Özalp'in görev vermesi halinde 11'deki

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta liderlik mücadelesi veren Menemen Belediyespor yarın sahasında lig sonuncusu TKİ Tavşanlı Linyitspor’u ağırlayacak.

Evinde oynadığın son maçta Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup ederek 5 hafta sonra galibiyetle tanışan sarı lacivertliler geçtiğimiz hafta Ofspor deplasmanında galibiyeti kaçırarak 1 puana razı olmuştu.

3 puan parolasıyla sahaya çıkacak olan Menemen Belediyespor’da uzun süredir sakat olan Menderes ve Mazlum’dan başka eksik bulunmuyor.

Çalışmaları sürdüren sarı lacivertli takımda Teknik Direktör Erhan Özalp, Tavşanlı maçından mutlak 3 puan bekliyor. Averajla 4. sırada yer alan ve lider Yeni Malatyaspor’un 4 puan gerisinde olan Menemen Belediyespor’da Özalp için her maç final niteliğinde.

8 Mart Pazar günü saat 13.30’da Menemen Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı Kocaeli bölgesi hakemlerinden Deniz Kükrek, Gündoğdu Yiğit ve Ahmet Alemdar üçlüsü yönetecek.

Menemen’e taze kan

Öte yandan Menemen Belediyespor, U-19 takımının başarılı oyuncularından Muhammed Nadir Gül ile 5 yıllık Profesyonel sözleşme imzaladı. Genç stoper geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi