MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Belediyespor tam gaz
Spor
16 Ocak 2015 Cuma 09:30

Menemen Belediyespor tam gaz

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 37 puan ve averajla lider Ümraniye'nin ardından ikinci sırada bulunan Menemen Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Aydınspor 1923 karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor. Onursal Başkan Tahir Şahin'in tribün

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 37 puan ve averajla lider Ümraniye’nin ardından ikinci sırada bulunan Menemen Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Aydınspor 1923 karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor.

Kritik bir periyoda giren sarı lacivertli takım sırasıyla Aydınspor 1923 (D), Karagümrük (E) ve Pendik (D) maçlarına çıkacak. Bu maçlardan en az kayıpla çıkmayı hedefleyen Teknik Direktör Erhan Özalp, sakat ve cezalı futbolcuların fazlalığının takımı etkilemeyeceğini düşünüyor.

Sakatlıkları süren Menderes ve Mazlum’un yanı sıra, Fethiye maçı öncesinde sakatlanan Mithat ve ağrıları artan Muhammed Aydınspor 1923 maçında sahadaki yerini alamayacak. Öte yandan Murat ve Hakan kart cezalısı oldukları için takımdaki yerini alamayacak. 

Çavuşköy futbol sahasında gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların ve teknik heyetin keyfinin yerinde olduğu görüldü.

Altyapıdan seçilen oyuncuların da katıldığı antrenmanda 19 yaşındaki yeni transferler Serkan Yavuz ve Tayfun Aydoğan da takımla birlikte çalıştı. Teknik Direktör Erhan Özalp’in genç sağ bek Serkan’ı as takımda kullandığı görüldü.

“Matematik asla yalan söylemez”

Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğuna alıştığını ifade eden Teknik Direktör Erhan Özalp, “Ümraniye maçı sonrası 8 eksik ile Tarsus İdman Yurdu maçına çıktık. Hiçbir zaman eksiklerden yakınmadım, bunu hiçbir mecrada dile getirmedim. Birçok kişiye göre takımda çok eksik vardı ama bana göre hiç eksik yoktu. 4 maçta 4 galibiyet aldı ve harika bir performans sergiledi takım.  Her oyuncu formasını en iyi şekilde taşıdı. Bizim en büyük değerimiz, ‘Ben arkadaşımın yerine koşacağım, arkadaşım benim yerime koşacak’ oldu. Biz bir takımız ve bu felsefe bize başarı getiriyor. Matematik asla yalan söylemez. Sene sonunda ipi göğüsleyeceğimize inancımız sonsuz” diye ifade etti.

Çavuşköy futbol sahasında gerçekleştiren antrenmanı Menemen Belediyespor Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin de tribünden takip etti.

Öte yandan edinilen bilgilere göre Aydınspor 1923 maçı için Menemen’dan 5 otobüs taraftarın Aydın’a gideceği, otobüslerde yer bulamayanların ise özel araçlarıyla takımı desteklemek için deplasmana gideceği bildirildi.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi