MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Belediyespor topbaşı yaptı
Spor
9 Temmuz 2015 Perşembe 08:00

Menemen Belediyespor topbaşı yaptı

Spor Toto 2. Lig'in iddialı ekiplerinden Menemen Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

2015-2016 futbol sezonuna 6 yeni transferle ve büyük umutlarla girmeye hazırlanan sarı lacivertliler, şampiyonluğun iddialı isimlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde Çavuş Tesisleri'nde bir araya gelen futbolcular, ilk antrenmana koşuyla başladı. İdman, açma ve germe hareketleriyle devam etti. 

Geçtiğimiz yıl Play-Off'ta elenerek ulaşamadığı PTT 1. Lig hedefine bu sezon ulaşmayı hedefleyen sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezondan 18 futbolcusu ile yoluna devam ederken; Umut Kaya, Mehmet Al, Mustafa Şen, Fevzi Can Bozkuş, Selim Şahin ve Mert Can Tunca'yı renklerine bağladı.

Hedefimiz şampiyonluk”

Geçen yıldan takımın iskeletini oluşturan 18 oyuncu ve 6 yeni transferle idmanlara başladıklarını açıklayan Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada; Transfer konusunda hata yapmak istemiyoruz. İyi mücadele ederek takımın ligi şampiyon olarak bitirmesine katkı sağlayacak futbolcuları kazanmaya çalışıyoruz. Giden ve takıma yeni katılan futbolcularla bir değişim yaşandı. Bu değişimin bizi hedefimiz olan şampiyonluğa taşıyacağına inanıyoruz” dedi.

Sarı-lacivertli ekibin yeni sezon hazırlıklarını 4 hafta kulüp tesislerinde sürdüreceğini de açıklayan Dinçel, daha sonra kampın başlayacağını ifade etti.

Kazasız belasız bir sezon geçmesini diliyoruz”

Menemen Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin de yeni sezon başlangıcında sarı lacivertli ekibi yalnız bırakmadı. Yeni sezona büyük umutlarla girdiklerini ifade eden Başkan Şahin, Yeni bir sezon başlıyor. Hepimize öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Yeni sezonun kazasız, belasız geçmesini diliyorum. Menemen Belediye Spor Kulübü olarak bugün topbaşı yapıyoruz. Güzellikler içinde başladığımız bu sezonu, inşallah şampiyon olarak bitiririz” dedi.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Şenol Şaka
 10 Mart 2021 Çarşamba 11:10
Bir gazete ne zaman ki kapanırım, ceza alırım, ilan vermezler, birilerini ya kızdırırımda üzerime gelirlerse kokularıyla yayın yapmaya başladığında işte o an gazete olma niteliğini yitirir.
 Ersoy
 8 Mart 2021 Pazartesi 19:49
Çok değil 31 Mart seçimi öncesi gördük nasıl taraf olduğunuzu........
 Sineymey
 8 Mart 2021 Pazartesi 16:51
Yayınlamadığınız bir yazı üstünden isim vererek yanlış ithamlarda bulunuyorsunuz. Söz konusu yazıyı okudum, herkesin takip edebileceği facebook mecrasında paylaşılmış Hasan Ünal''ın parktaki yapı üzerine söylediği sözler üzerine yazılmış, aslı ve kanıtı olan bir yazıdır. Gazeteniz hakkında sosyal medyada hangi iftira olmuştur ki bu şekilde bir yazı kaleme almışsınız? Ayrıca bir köşe yazarına yakışmayacak şekilde yazım hatası ile dolu yazınız, okumakta zorluk çekiyor insan ne yazık ki...
 Müfide saykam
 8 Mart 2021 Pazartesi 15:08
10 yıl önceki gazeteler var. Saklamaya değer bulmuşum hürriyet gazetesi bile, bu gazeteyide aldım. Ama geri dönüşümde, ispat edemem. Ne özelliği varki destek verilecek. Satın alışım 3_4 yıl önce, taşhana dağıtırken.
 Hüseyin
 8 Mart 2021 Pazartesi 14:53
Dilerseniz . Suphi Beyin yazısını paylaşalım demişsiniz. Bir Menemen Li olarak ben diliyorum hatta yorumlara ben paylaşayım madem sizin için sorun yok. https:drsuphitoprak.blogspot.com202103parktaki-binanin-sahibi-kim.html?m=1
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi