MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Pazar´da altın buldu: 1-3
Spor
22 Eylül 2015 Salı 08:00

Menemen Pazar´da altın buldu: 1-3

2.Lig Beyaz Grup´ta sezonun ilk maçında Pendikspor ile berabere kalan Menemen Belediyespor Bayrampaşa´dan sonra Pazarspor´u deplasmanda yenerek zirve takibine devam etti.

 

Menemen Belediyespor maça hızlı başladı. Henüz maçın 4. dakikasında Özkan Toprak´ın arapasında Sinan Uzun topa çok sert vurdu ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Ev sahibi ekip 17´de Aykut, 25´te Taner ile girdiği gollük pozisyonlarda kaleci Umut´u geçemediler. 39´da Mustafa Şen´in sert şutu az farkla auta çıktı, ilk yarı Menemen´in üstünlüğü ile 1-0 sona erdi. İkinci yarının başlarında da baskılı bir oyun sergileyen İzmir temsilcisi 56. dakikada Sinan Uzun´un golüyle iyice rahatladı: 2-0.

65´te Pazarsporlu Muhammet´in sert şutunu kaleci Umut kornere çelerken, 75´te Aykut´un sert şutu az farkla auta çıktı.

90+2´de ev sahibi Pazarspor Evren Kürkçü´nün golüyle tek sayısını buldu: 1-2

90+4´de Menemen Belediye, Mustafa Şen ile skoru 3-1´e getirerek 3 puanı hanesine hazdırdı.

Dinçel kazanan kadroyu bozmadı

Menemen Belediyespor´da teknik direktör Seladdin Dinçel Bayrampaşa maçının kazanan kadrosunda hiç değişiklik yapmadı. Tayfur Emre, Tayfun Aydoğan ve Mehmet Al´ı önce yanında oturtup sonra oyuna alan tecrübeli teknik adam Selim, Ercüment ve Ramazan´a bu maçta görev vermedi. Dinçel, oyuncularını aldıkları bu anlamlı galibiyet için kutladı. Bu sezon oynadığı üç maçta hiç yenilmeyen İzmir temsilcisi 2-2 berabere kaldığı Pendik maçından sonra Pazarspor´u deplasmanda yenerek gurbetten 4 puan çıkardı. Menemen Belediyespor bundan sonraki Ordu ve Sarıyer maçlarını üst üste evinde oynayacak.

Hedef liderlik

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup´ta Pazarspor´u deplasmanda 3-1 yenerek puanını 7´ye yükselten Menemen Belediyespor´da erken bayram yaşanıyor. Teknik Direktör Selahattin Dinçel takımının oynadığı futbolla ligde söz sahibi olacağını söyledi.

İstikrarı koruyarak yola devam edeceklerini ifade eden Dinçel, "3 maçta aldığımız sonuçlar umut verici. Sezon başında iskelet kadroyu koruduk ve nokta transferlerle takımımızı güçlendirdik. Ne kadar doğru hamleler yaptığımızı şimdi görüyoruz. Geçen sezon play off çeyrek finali oynayan Menemen Belediyespor´un hedefleri her zaman artacaktır" dedi.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 

 

Stat: İlçe

Hakemler: Fahri Var, Yusuf Bozdağan, Cüneyt Taner

Pazarspor: Fethi, Hasan Hakan (Dk. 65 Emrah), Volkan, Haci Şükrü (Dk. 46 Serkan - Dk. 54 Mehmet Aytemiz), Gökhan, Evren, Muhammet, Ozan, Taner, İzzet, Aykut

Menemen Belediyespor: Umut, Yasin, Veli, Efe, Ersin, Özkan (Dk. 77 Tayfun), Samet (Dk. 14 Mehmet Al), Murat, Sinan (Dk. 78 Tayfur),  Mazlum, Mustafa

Goller: Dk. 3 ve 50 Sinan, Dk. 90+4 Mustafa (Menemen Belediyespor), Dk. 90+3 Evren (Pazarspor)

Sarı kartlar: Dk. 37 Evren, Dk. 87 Emrah (Pazarspor)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi