MENÜ
İzmir 27°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen'de Çocuklar Artık Hastaneden Korkmayacak
Sağlık
31 Ocak 2015 Cumartesi 10:06

Menemen'de Çocuklar Artık Hastaneden Korkmayacak

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Menemen Devlet Hastanesi Acil Servisi çocuk gözlem odaları çizgi film karakterleriyle süslendi. Bundan böyle hastaneye tedavi amaçlı gelen çocukları çiz

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Menemen Devlet Hastanesi Acil Servisi çocuk gözlem odaları çizgi film karakterleriyle süslendi.

Menemen Devlet Hastanesi, tedavi amaçlı yapılan girişimlerde çocukların korku ve endişelerini en aza indirmek için ilgilerini çekecek çizgi film kahramanlarıyla acil duvarlarını renklendirdi.

Hastanenin Kalite Birimi Koordinatörlüğü’nde yapılan projeye Ege Üniversitesi Resim İş Öğretmenliği 4.sınıf öğrencileri Özge Borazan ve Zeynep Çakır yaptıkları resimlerle destek verdiler.

Gerçekleşen bu proje ile hastane Acil Servisinde gözlem altındaki çocukların hastane korkularını yenmek amaçlandı. Bu amaçla yapılan görsellerin çocukların gözüne hoş gelecek şekilde hayal kahramanlarının resimleri çizilerek dikkatlerin bu noktaya çekilmesi sağlandı.

Sağlık alanında ülke genelinde yapılan iyileştirme çalışmaları doğrultusunda faaliyete geçen uygulama hastanenin vizyonuna uygun olarak hizmet kalitesinde fark yaratmayı hedeflemekte. Bu proje ile Acil Servisinde hizmet alan hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetlerinin arttırılması ve daha iyi hizmet vermek amaçlandı.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi