MENÜ
İzmir 30°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen'e yeni diş polikliniği
Güncel
26 Ocak 2015 Pazartesi 09:43

Menemen'e yeni diş polikliniği

Menemen’in en eski yerleşim merkezlerinden birisi olan Mermerli Mahallesi Keresteciler Çarşısı mevkiinde Diş Hekimleri Mehmet Ergüneş, Eren Alayvaz ve Erdost Evran’ın girişimleriyle Özel Diş İzmir Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği hizmete açıldı. Açılışa katılan Belediye Başkanı Tahir Şahin, Mermerli Mahallesi’nin Menemen’in ‘Yeni Bostanlısı’ olacağını ifade etti.

Yoğun yağışa rağmen açılışa olan ilgi büyüktü. Açılışa Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Ziraat Odası Başkanı A. Metin Karagöl, Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, İş Adamı İskender Celep, Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Nevzat Güven, AK Parti Meclis Üyesi Av. Hakkı Durmaz, gaziler, ilçe ve ilçe dışından gelen iş ve cemiyet dünyasından isimler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta söz alan Genç Diş Hekimleri katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Amaçlarının Menemenlilere en iyi hizmeti vermek olduğunu hatırlatarak, sözü Başkan Şahin’e verdi.

 

“Güzel insanların mekanları sayesinde Menemen’imiz gelişiyor…”

Üç pırıl pırıl gencin çok güzel bir girişimcilik örneği göstererek güzel bir sağlık polikliniği açtıklarını ifade eden Başkan Tahir Şahin, “Öncelikle bu gençleri yetiştiren ailelere yürekten teşekkür ediyorum. Bu güzel mekanlarında insanları sağlıklarına kavuşturacaklar. Belediye tek başına çalışarak bir yere kadar gelebilir. Böyle güzel insanların mekanları sayesinde Menemen’imiz gelişiyor güzelleşiyor. Bu bölge 2 yıl önce ‘pis kanal’ denilen kanalın geçtiği bölgeydi. Biz çalıştık Bostanlı gibi bir yerleşim yeri yarattık. Gençlerimiz de Bostanlıya yaraşır mekanlar açtılar. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Konuşmalarından ardından Başkan Şahin hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesini kesti.

Klinikleri dolaşan Başkan Şahin, mekanın son teknolojiyle yapılmış son derece güzel bir poliklinik olduğunu ifade etti.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 

Foto4: Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı ve Yanıkköy Muhtarı Nevzat Güven polikliniğin ilk hastası oldu, Güven dişlerini kontrol ettirdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi