MENÜ
İzmir 30°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen ilk berberini kaybetti
Yaşam
26 Haziran 2015 Cuma 09:27

Menemen ilk berberini kaybetti

Namık, Necmi ve Neşe Uyar'ın babaları, Necmiye Uyar'ın eşi, ilçemizin ilk berberlerinden Ragıp Uyar (89), geçirdiği rahatsızlık sebebiyle çarşamba günü sabaha karşı evde hayata gözlerini yumdu.

Menemen'in ilk esnaflarından merhum Uyar'ın cenazesi Mahkeme Camiine getirildi. Burada ailesi taziyeleri kabul etti. D Smart Bölge Müdürü Bora Tosun, Sanatkarlar Odası Başkanı Can Kahvecioğlu, dost ve yakınları cenaze namazına katıldı. İkindi namazına müteakip cenaze namazının kılınmasının ardından merhum Uyar, sevenlerinin dualarıyla Menemen Kabristanlığına gömüldü.

Haber: S. Derya BOSUT

 

Ragıp Uyar (1926-2015)

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hasan Burgazlı
 30 Aralık 2020 Çarşamba 21:40
Teşekkür ederim ağzına sağlık levent maalesef menemen de yasaklara uyulmuyor hükümet meydanında 65 yaş üstü çok var ben işim olmadığı sürece çarşıya inmiyorum
 Dr.Hüsrev Çetin
 30 Aralık 2020 Çarşamba 20:34
Levent bey duyarlılığınız için tebrik ve teşekkür ederim. Bu görünmeyen bir düşmana karşı bir savaş. Cephede en önce sağlık çalışanları. Bırakın destek olmayı, bu dönemde Türk Tabibleri Birliği kapatılsın bile dediler. Nöbetlerinden kumandaları gördük. Ekmek arası, İnce bir dilim kaşar. Hasta olan her 10 kişiden biri sağlık çalışanı. Ölen her100 kişinin 1.2 si sağlık çalışanı. Aynı nüfusta olduğunuz, Almanya ile kıyaslandığında onlardaki sağlık çalışanı ölümü bizim onda birimiz. Bu neyi gösteriyor. Yeterince önlem alınmadığını. Eğer bu savaş en az hasarla bitecekse, sağlık çalışanlarının çalışmasıyla olacak. O zaman, onların daha az ölmesi için gereken yapılmalı. Sağlıkçılar yorgun, moralsiz. Herkes bilmelidir ki, sağlık çalışanları , ölürse, biz de ölürüz. Saygılarımla.
 LÂLE TEMEL
 30 Aralık 2020 Çarşamba 15:52
Duyarlılığıniz için sonsuz teşekkürler ama duyan varmı bilmiyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi