MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen’in Sesi’nden,Yazarına Anlamlı ziyaret
Güncel
3 Şubat 2023 Cuma 14:52

Menemen’in Sesi’nden,Yazarına Anlamlı ziyaret

Gazetemiz imtiyaz sahibi Erhan Özalp ve köşe yazarı KGK Bağımsız Denetçi Mali Müşavir Levent Sarsıncı, Türkiye genelinde 73’üncu şubesini Menemen’de hizmete açan Düşünür Koleji’nde, Menemen Kampüs Müdürlüğü görevine getirilen köşe yazarımız Melek Balseven’i yerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Düşünür Kolejleri Genel Müdürü İrfan Urhan’ın da bulunması gerçekleştirilen ziyarete renk kattı.

Ziyaret sırasında Melek Balseven’e yeni görevinde başarılar dileyen Sarsıncı, Türkiye’nin dört bir yanında ve ilçemizde eğitim alanında önemli başarılara imza atan eğitim insanı Balseven’in bu görevi de en başarılı şekilde yürüteceğinden hiç şüphesi olmadığını dile getirdi.

Bu anlamlı ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Balseven ise “İnsanın dostlarını her zaman yanında hissetmesi çok anlamlı ve kıymetlidir. Bu vesile ile ziyaretinizde benim için bir o kadar anlamlı ve kıymetli sizlere çok teşekkür ederim.” şeklinde ifade etti.

Melek Balseven ve Eğitim

1986’dan günümüze dek Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli okul ve kurumlarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulunan Balseven, çok sayıda uluslararası projede görevler aldı. 2013 yılından günümüze kadar Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde “Topluma Hizmet Uygulamaları” proje eğitimi vermekte olup, öğrencilerle birlikte yürütülen sosyal projelerde koordinatörlük görevini yürütmektedir. Bölgesel ve yerel gazetelerde de köşe yazarlığı yapan Balseven şuan halen Menemen’in Sesi Gazetesi’nde köşe yazarlığına devam etmektedir.

Düşünür Kolejleri Genel Müdürü İrfan URHAN ve Eğitim

1982 yılında İzmir İnönü Lisesinde göreve başlayan İrfan Urhan aynı okulda 1986 yılından itibaren yöneticilik görevinde bulundu. 1994 yılında Türkiye’nin en başarılı okulu olan İzmir Fen Lisesi’ne okul müdürü olarak atanarak, uzun yıllar İzmir Fen Lisesi Müdürlüğünü görevini başarıyla yürütmüştür. 2004-2007 yılları arasında ise Atatürk Lisesi’nde Okul Müdürü olarak görev yapmıştır. 2008-2019 yılları arasında TED ve Bahçeşehir Okulları’nda Kampüs Müdürlüğü görevini icra etmiş, 2019 yılında da Düşünür Kolejleri bünyesine katılarak Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 2021 yılından bu yana Düşünür Kolejleri’nde Genel Müdür görevini yürütmektedir.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi