MENÜ
İzmir 32°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen´e yeni sürücü kursu
Yaşam
30 Ekim 2015 Cuma 08:00

Menemen´e yeni sürücü kursu

?Ehliyet satmak değil, sürücü yetiştirmek istiyoruz?

 

Menemen´in 7´nci sürücü kursu Tülbentli Mahallesi İlhami Gürsoy Sokak no:16´da hizmete girdi.

Uğur Yağcı ve İhsan Ersöz ortaklığında hizmete açılan Zirve Sürücü Kursu´nun açılışına Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Esnaflar Odası Başkanı Mesut Damar, Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Ziraat Odası Başkanı Metin Karagöl, eski İl Genel Meclis Üyesi Hasan Türkmen ve davetliler katıldı.

?Bu işi en iyi biz yaparız dedik?

Yıllardır sürücü kurslarında çalıştıklarını ifade eden Uğur Yağcı ve İhsan Ersöz, ?Cumhuriyetimizin 92´nci yıldönümünü kutladığımız bu günde Cumhuriyete yakışır işler yapmak için böyle bir mekan açtık. Bu işi Menemen´de en iyi biz yaparız diyerek Zirve Sürücü Kursumuzu açtık. İnsanlara daha bilinçli daha güvenilir daha iyi bir eğitim vermek istiyoruz. Eğitim verecek tüm hocalarımız deneyimli. Bizim amacımız ehliyet satmak değil, daha bilinçli ve duyarlı sürücüler yetiştirmek? diye ifade etti.

?En iyi bildikleri işi yapacaklar?

Mekan açılışına katılan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ise, ?Genç kardeşim çok güzel bir giriş yaptı. Bugün bizim için çok anlamlı ve onurlu bir gün. Bu tür mekan açılışlarında vurguladığım gibi böyle mekanlar açmak çok kolay işler değil. Çok iyi düşünmek ve doğru adımlar atmak lazım. Esnaf kökenli birisi olduğum için çok iyi biliyorum. İhsan ve Uğur´un da bu konuda düşündüklerini biliyorum. Uzun yıllardır yaptıkları işi şimdi kendi mekanlarında yapacaklar. Bu konuda hiçbir endişemiz ve şüphemiz yok. Trafik kazaları insan hayatını perişan ediyor. Türkiye´de yükselişi önlenemeyen terörü trafik terörüdür. Bir diğeri de bizi bölmek isteyen terör. Bunu çok uzatarak zamanınızı almak istemiyorum. Ancak herkes şunu bilmelidir ki ne IŞİD ne bölücü terör örgütü Türkiye Cumhuriyeti´ni bölüp parçalamaya gücü yetmeyecektir? diyerek mekan sahiplerini bir kez daha tebrik etti.

Başkan Şahin konuşmasının ardından protokol ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi