MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ORGAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR
Belediye
6 Kasım 2021 Cumartesi 09:37

ORGAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası olması sebebiyle İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu kampanyaya organlarını bağışlayarak destek verdi.

Menemen İlçe Sağlık Müdürlüğü, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Bağışlanan organ filizlenen candır’ sloganıyla organ bağışı kampanyası düzenledi. Kampanyaya Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri destek verdi.

Farkındalık amacıyla anlamlı bir davranışta bulunduklarını ifade eden Başkan Pehlivan, “İnsan yaşadığı süre içerisinde çok fazla kaza ve hastalıklara maruz kalabiliyor. İnsanlar öldükten sonra da geride kalan insanlara yardımcı olmak istiyor. Bu çalışma ile organ bağışına duyarlılığı artırmak istedik. Mesai arkadaşlarım ve sivil toplum örgütlerimizin kıymetli yöneticileri ile bugün organlarımızı bağışladık. Hemşerilerimiz de bir form doldurarak organlarını bağışlayabilirler” diye konuştu.

Kampanyaya katılan Menemenlilere teşekkür eden Pehlivan, konuşmasının ardından Menemen İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil koordinesinde İl Sağlık Müdürlüğü Organ Bağışı Birimi tarafından kurulan standa giderek tüm organlarını bağışladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi