MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ömür Boyu Mutluluklar?
Güncel
4 Ağustos 2017 Cuma 08:07

Ömür Boyu Mutluluklar?

Tülay&Ali Rıza Bölük çiftinin kızları İlkay, Nazmiye&Üzeyir Saltık çiftinin oğulları Serkan ile dünya evine girdi.

Tülay& MHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük çiftinin kızları öğretmen İlkay, Nazmiye&Üzeyir Saltık çiftinin oğulları deniz astsubayı Serkan ile dünya evine girdi.

29 Temmuz 2017 cumartesi akşamı Menemen Belediye Tepe Sosyal Tesisleri´nde gerçekleştirilen düğünde; iş, siyaset ve cemiyet yaşamından davetlilerin yanı sıra eş, dost ve akrabalar da katılımlarıyla gençlerin mutluluğunu paylaştı.

Alkışlar arasında sahneye gelen İlkay&Serkan çifti,  açılış dansında figürleriyle davetlilerden büyük beğeni topladı.  İlerleyen anlarda nikah masasındaki yerlerini alan genç çiftin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin´in kıydığı nikahta gelinin şahitliğini Aylin Karahan, Filiz Karahan, damadın şahitliğini ise Sercan Saltık, Hüseyin Yavaş yerine getirdi. Başkan Şahin gelenek olduğu üzere evlilik cüzdanını geline takdim ederken,  gençlere ömür boyu mutluluklar diledi. Eğlence ile süren düğünde, kına gecesi de yapıldı.

Ayrıca damadın memleketi olan Tekirdağ/Hayrabolu´da da yarın akşam düğün töreni gerçekleştirilecek.

Haber: S.Derya BOSUT

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Menemen'in Sesi