MENÜ
İzmir 28°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Psikolog Üstün Dökmen Hem Düşündürdü Hem de Güldürdü
Yaşam
21 Şubat 2015 Cumartesi 09:16

Psikolog Üstün Dökmen Hem Düşündürdü Hem de Güldürdü

Yazdığı kitaplar ve televizyon programlarıyla geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Prof. Dr. Üstün Dökmen, Aliağalılarla buluştu. Aliağa Belediyesi’nin eğitim faaliyetleri kapsamında düzenlediği ‘Dünyayla ve Kendimizle Tanışmak’ isimli söyleşiye konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Üstün Dökmen, ücretsiz olarak gerçekleştirilen söyleşide yaşamın içerisinden verdiği örnekleri esprili bir dille anlatarak hem güldürdü hem de düşündürdü.

 

Üstün Dökmen’e Aliağalılardan Yoğun İlgi

Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’ndeki söyleşiye yoğun ilgi gösteren Aliağalılar 250 kişilik salonun tamamını doldurdu. Ünlü psikolog Üstün Dökmen, yaklaşık 2 saat süren söyleşisinde, anne baba tutumlarının çocuğa yansımasından, insan ve toplum psikolojisine, stresle başa çıkma yollarından ilişkilerde iletişim becerilerinin önemine ve doğru bilinen yanlışlara kadar yaşama dair birçok konu hakkında dinleyicilere önemli ipuçları verdi.

Programın sonunda sahneye çıkan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar,  katılımından dolayı Üstün Dökmen’e teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Etkinliğin sonunda kitaplarını imzalayan Dökmen, Aliağalı hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Aliağa’ya ilk kez geldiğini ve yoğun katılımdan etkilendiğini ifade eden Üstün Dökmen, “Aliağa’da ilk kez konferans verdim. Güzel ilçenin güzel insanları teveccüh gösterip konferansımıza geldiler. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Aliağalılar yapılan esprilere anında güzel tepkiler verdiler. Benim için çok keyifli bir konferans oldu. Aliağa’ya gelmekten çok mutlu oldum” dedi.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi