MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ramadan Yıldız Dualarla Uğurlandı
Güncel
1 Haziran 2015 Pazartesi 10:13

Ramadan Yıldız Dualarla Uğurlandı

Menemen'in önemli ailelerinden, ilçe esnaflarından RAMO Mandıra sahibi Ramadan Yıldız (65), geçirdiği rahatsızlık üzerine tedavi gördüğü Menemen Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Menemen iş dünyasının önemli isimlerinden, Sevgisu'nun eşi, Pınar Yıldız Selyan-Yetkin ve Üzeyir Yıldız'ın babaları, Mazlum, Celil ve Selim Yıldız'ın kardeşleri Ramadan Yıldız geçtiğimiz cuma günü hayata gözlerini kapadı.  

Merhum Yıldız 1977 yılında Kasımpaşa Mahallesi Çanakkale Karayolu üzerinde kendine ait süt ürünleri çeşitleriyle küçük bir mekanda esnaflığa başladı. Zaman içinde mekanın fiziki koşulları ilçe ve ilçe dışından gelen müşterilere cevap veremeyince Çanakkale-İzmir karayolu tarihi beşli köprünün güney kısmında satın aldığı arazide 2009 yılında RAMO Mandıra tesisini açtı.

Merhum Yıldız için Mahkeme Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Ailesi cami girişinde taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazına; Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal, Belediye Başkanı Tahir Şahin, Emniyet Müdürü Kamil Atay, Belediye Başkan Yardımcıları, AKP, CHP ve MHP İlçe Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri, Menemen Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Op. Dr. Mehmet Kaplangı, CHP ve AKP 2. Bölge Milletvekili adayları, oda başkanları, iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri ile çok sayıda dost ve seveni katıldı.

Mahkeme Camiinde kılınan cenaze namazından sonra merhum Ramadan Yıldız, Menemen Kabristanlığında dualarla toprağa verildi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi