MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
               SPORTİF BAŞARIDA TEMSİLCİMİZ OLDULAR
Spor
8 Haziran 2015 Pazartesi 09:35

SPORTİF BAŞARIDA TEMSİLCİMİZ OLDULAR

Beden eğitimi öğretmenlerinin ellerinde bulunan imkanlar ve öğrencilerin potansiyelleri sonucu yıl genelinde ilçe ve ilde katıldığı çeşitli müsabakalarda çeşitli dereceler kazanan Menemen Atatürk Anadolu Lisesi okulun ve ilçenin

Geçen yıllarda başlayan bu spordaki başarı grafiği bu sene de artarak devam ettirildi.

Halı Saha Turnuvası'nda İl Şampiyonu Oldular

Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Emin Arslanboğan'dan edinilen bilgilere göre, bu sene ilde katıldığı müsabakalarda kız basketbol takımı İzmir 4'üncüsü oldu. Halı saha futbol takımı Nike Halı Saha Turnuvasında İzmir Şampiyonu olma başarısını gösterdi. İlçede yapılan müsabakalarda ise kız voleybol takımı ilçe 1'incisi oldu. Atletizmde kızlarda ilçe 2'inciliği ve erkeklerde futbolda ilçe 3'üncülüğü ve masa tenisinde ilçe 3'üncülüğü elde edildi.

Arslanboğan sözlerini şöyle sürdürdü, Okul Müdürümüz Mustafa Efe'nin sportif etkinliklerde bizi desteklemesi başarılarımızın daha da artmasını sağlamış oluyor. Ayrıca bizlere maddi ve manevi yardımları olan Belediye Başkanımız Tahir Şahin'e ve Teknopar İnşaat'ın sahibi Abdurrahman Genç'e de teşekkürlerimizi sizin aracılığınızla iletiyoruz. Başarımızın gerekçesinde kulüplerde oynayan ve onları çalıştıran hocalarımızın da emeklerini unutmak olmaz. Bu başarıları gerek kulüplerde oynayan oyuncuların çokluğu gerekse okulda yapılan antrenmanlarla daha ileriye taşıyacağımızı belirtmek isteriz. Beden eğitimi öğretmenleri olarak amacımız ilçe olarak Menemen'in ve okulun adını sportif etkinliklerde Türkiye geneline duyurmak” dedi.

Bu sportif başarı göz önüne alınarak özellikle bu sene 9. sınıfa geçecek olan öğrencilerin okul için çevredeki uzak yerleri tercih etmek yerine bulundukları yerdeki okulu tercih etmelerinin daha iyi olacağı belirtildi.

Öte yandan Menemen Belediye Spor Kız Voleybol Takımını da oyuncu verildi. Voleybol Takımı, büyük bayanlar 2 gruptan toplam 19 takımın katıldığı bu yılki grup maçlarında final grubuna kalarak ilk 6 takım arasında yer aldı.

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi