MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehit Hakan Gülşen AİHL Çekya’da
Güncel
29 Kasım 2022 Salı 10:20

Şehit Hakan Gülşen AİHL Çekya’da

Şehit Hakan Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu) Avrupa birliği tarafından finanse edilen ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen Erasmus+ projelerinin bir diğerini Kasım ayı bitmeden gerçekleştirdi. 

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+  2021 Dönemi KA121 SCH 121 Okul Eğitimi Akreditasyonu "Learn Digital, Learn Unlimited" projesi kapsamında, Okul Müdürü Kenan Kılıç ve İngilizce Öğretmeni Leyla DURGUN ÖNER koordinatörlüğünde Çekya’nın Prag kentinde bulunan ‘Bilişim ve Teknoloji Lisesi SPSE Jecna'da’ işbaşı gözlem faaliyeti gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından yapılan Web2.0, kodlama, yazılım ve robotik çalışmalar yakından izlendi. Aynı zamanda Çekya Eğitimini ve Lise’de gerçekleştirilen faaliyetleri yakından takip eden öğretmenler, ülkemizin kültürünü ve okul içerisinde gerçekleştirilen Uluslararası e-Twinning Projesi Go Digital Go Unlimited projesini anlatan sunumu oradaki öğrenci ve öğretmenlere izleterek, Çek öğrencilerin ve öğretmenlerin ülkemize dair bilgi sahibi olmasını sağladılar.

Konuya ilişkin İngilizce Öğretmeni Leyla DURGUN ÖNER “Oldukça verimli geçen iş başı gözlem faaliyetlerimize bundan sonraki dönemlerde de devam etmeyi planlıyoruz.” şeklinde ifade etti.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi