MENÜ
İzmir 28°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şenel Ailesinin Mutlu Günü
Yaşam
28 Temmuz 2015 Salı 08:00

Şenel Ailesinin Mutlu Günü

Menemen Belediyesi Başkan Yardımcısı Nadir Şenel-Berna Şenel çifti, oğulları Arda Şenel için 25 Temmuz cumartesi gecesi Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesislerinde düzenledikleri sünnet töreni eğlencesinde konuklarını ağırladı.

Çok sayıda davetlinin yer aldığı sünnet törenine iki ailenin yakınları, ilçe ve ilçe dışından gelen iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra gaziler, Menemen Belediyesi birim amirleri, çalışanları, meclis üyeleri ile sünnet çocuğu Arda Şenel'in kirveliğini üstlenen Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Anık katıldı. 

Şenel Ailesi davetlileri salonun giriş kapısında karşıladı. Davetlilerin salonda yerlerini almasının ardından halk oyunları gösterileri, tempolu müzikle gençlerin dansları ve canlı müzik eşliğinde hareketli bir sünnet gecesi yaşandı. Hep birlikte söylenen 10. Yıl Marşı ile gece sona erdi.
Türk örf ve adetlerine göre yaşına basmış çocuğu sünnet ettirmenin önemini belirten davetliler Allah damatlığını göstersin diyerek Şenel Ailesine mutluluklar diledi.
Bu sünnet uzun süre hafızalardan silinmeyecek.
Haber: Ali Rıza KEMER



 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi