MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sokak Otopark Oldu
Yaşam
1 Temmuz 2016 Cuma 08:00

Sokak Otopark Oldu

Sevgi Yolunu Atatürk Caddesi´ne (Adliye Sarayı önüne ) bağlayan Ragıp Dere Sokak´taki esnaf günlerce sokağa park edilen araçlardan rahatsız.

Sokak Otopark Oldu

Kasımpaşa Mahallesi Ragıp Dere sokakta bulunan esnaf günlerce sokağa park eden araçlardan rahatsız. Uzun süredir bu konudan şikayetçi olduklarını belirten mahalle esnafı yasak olmasına rağmen araç parkına müsaade edilmemesini ve gereken müdahalenin yapılmasını istiyor.

?Neden otoparka koymuyorlar??

Konu hakkında gazetemize açıklamada bulunan Sabriye-Baki Keskinkılınç ve Ahmet Özcan,  ?Kahvelerden ve arabalardan sokaktan insan dahi geçemiyor. İşlerimiz azaldı. Sokağımız otopark yerine kullanılıyor. Biz aracımızı otoparka koyuyorsak onlar da koymalı. Zabıtaya internet ve telefonla bildirmemize rağmen yine de hiçbir sonuç alamadık. Üç gün biri üç gün biri muhakkak sokakta 2-3 araba bulunuyor. Sevgi Yolu´na Katipoğlu´nun önüne geliniyor haftada 2-3 gün arabaları kaldırmak için. Yan sokak diye buraya girip çıkan olmuyor. Oradakiler esnaf da biz esnaf değil miyiz? Hepimizi eşit tutmalılar? diye ifade ettiler.

Haber: S. Derya BOSUT

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi