MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyguncu çalamayınca kundakladı
Güncel
23 Şubat 2015 Pazartesi 09:20

Soyguncu çalamayınca kundakladı

İlçemiz Ulukent Mahallesi 174 sokakta bulunan mobilya imalathanesine giren soyguncu çalacak bir şey bulamayınca atölyeyi kundakladı. 64 adet koltuk, 10 adet köşe takımı ve imalatta kullanılan makinaların yangında kül olduğunu ifade eden İ

İlçemiz Ulukent Mahallesi 174 sokakta bulunan mobilya imalathanesine giren soyguncu çalacak bir şey bulamayınca atölyeyi kundakladı.

Gece 23.00 sularında atölye kapısının üzerinde bulunan camı kırarak içeriye giren soyguncu bir süre etrafı dolaştı. Ofis kapısını zorlan fakat başarılı olamayan soyguncu, kameraya çekildiğini anlayınca sigortaları kapatarak binanın elektriğini kesti.

“Dakikalar içerisinde her şey yandı”

Gece 24.00’de sularında çalışanları tarafından kendisine bir telefon geldiğini ifade eden İşyeri Sahibi Murat Hastürk, “İmalathanede yangın çıktığını söylediler. Hemen olay yerine geldik. Tamamen kül olmuş vaziyette bulduk. 64 adet koltuk ve 10 adet köşe takımı satışa hazır halde burada bulunuyordu. İtfaiyenin raporlarına göre 2 ayrı yerden yangın başlamış. Dakikalar içerisinde her şey yanmış. 150 bin lira zarar oluştu” dedi.

450 metrekare imalathane kullanılamaz hale gelirken güvenlik kameralarını inceleme altına alan emniyet güçlerinin çalışması devam ediyor.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi