MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TAŞHAN’DA RAMAZAN’A ÖZEL ÜRETİCİ KADIN PAZARI KURULDU
Belediye
8 Nisan 2022 Cuma 13:13

TAŞHAN’DA RAMAZAN’A ÖZEL ÜRETİCİ KADIN PAZARI KURULDU

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 11 ayın sultanı Ramazan’ın gelmesi ile birlikte tarihi Taşhan’da Üretici Kadın Pazarı kurulması talimatı verdi. Bu kapsamda Taşhan’da tezgâhlarını kuran üretici kadınlar, el emeği göz nuru olan ürünlerini Menemenlilerle buluşturmaya başladı.  Ramazan ayı boyunca saat 17.00 ile 23.00 arasında hizmet verecek olan pazar, daha ilk günden büyük ilgi gördü.

Ev hanımları tarafından hazırlanan birbirinden değerli eserlerin sergilendiği pazarda, el işi tekstil ürünlerinden yiyeceklere, ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar pek çok ürün vatandaşların beğenisine sunuluyor.

Üretici Kadın Pazarı’nı, Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Gündoğdu, Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev ve eşleri ile birlikte ziyaret eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, esnafın Ramazanlarını kutlayarak hayırlı işler diledi.

Taşhan’da kurulan pazarın Ramazan ayı sonuna kadar açık kalacağını ifade eden Pehlivan, “Üretici kadınlarımızın kendi el emeği göz nuru olan ürünlerini hemşerilerimize ulaştırmaları için pazarımızı kurma kararı aldık. Tüm hemşehrilerimizi Üretici Kadın Pazarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi