MENÜ
İzmir 28°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tayfur attı Menemen güldü: 0-1
Spor
4 Kasım 2015 Çarşamba 08:00

Tayfur attı Menemen güldü: 0-1

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Menemen Belediyespor erteleme olan 6. Hafta karşılaşmasında deplasmanda BUGSAŞ Spor´u golcüsü Tayfur Emre´nin attığı gol ile 1-0 mağlup etti ve 17 puanla dördüncülüğe yükseldi.

 

11 Ekim 2015 günü Ankara´da gerçekleşen terör saldırısı sonrasında ertelenen 6. Hafta mücadelesi dün Ankara´da gerçekleşti.

Geçtiğimiz Cuma günü oynanan ve sarı lacivertlilerin sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldığı Kırklareli karşılaşması kadrosundan sadece bir değişiklik yapan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, Ramazan´ın yerine son haftaların formda ismi Tayfur Emre´ye ilk 11´de şans verdi.

Bu sezon ilk defa ilk 11´de kendine yer bulan Tayfur Emre bu şansını iyi kullandı ve 73´üncü dakikada golünü atarak takımına 3 puan kazandırdı. Böylece genç golcü bu sezon attığı gollerle takımına 10 puan kazandırmış oldu.

Dördüncü sıraya yükselen Menemen Belediyespor lider İstanbulspor ile arasındaki farkı 6´ya indirirken, 8 Kasım Pazar günü Fethiyespor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra 11 Kasım Çarşamba günü lider İstanbulspor´u evinde ağırlayacak.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 

Stat: OSTİM

Hakemler: Serhad Ürkmez, Sedat Etik, Segah Tunçkol

BUGSAŞ Spor: Oğuz, Cebrail, Alp, Muhammet, Doğan, Ahmet (Dk. 79 Burak), Tolgahan (Dk. 54 Emre), Yaşar, Mikail (Dk. 73 Can), Yavuz, Arif

Menemen Belediyespor: Umut, Mazlum, Veli, Efe, Yasin, Mustafa, Ersin (Dk. 85 Selim), Murat, Özkan (Dk. 87 Ramazan), Sinan, Tayfur Emre Yılmaz (Dk. 77 Tayfun Aydoğan)

Gol: Dk. 73 Tayfur Emre Yılmaz (Menemen Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 28 Muhammet, Dk. 52 Tolgahan, Dk. 73 Alp, Dk. 84 Yaşar (BUGSAŞ Spor), Dk. 38 Mustafa, Dk. 90+2 Yasin (Menemen Belediyespor)

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi