MENÜ
İzmir 21°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy
Güncel
28 Nisan 2018 Cumartesi 13:41

Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy

16 Nisan 2018 tarihinde Menemen Belediye Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen ve 3 başkan adayının yarıştığı Menemen Ticaret Odası Organ Seçimlerinde İzzet Süsoy ve ekibinin 8 meslek komitesinden 7´sini kazanmasının ardından, geçtiğim

 

16 Nisan 2018 tarihinde Menemen Belediye Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen ve 3 başkan adayının yarıştığı Menemen Ticaret Odası Organ Seçimlerinde İzzet Süsoy ve ekibinin 8 meslek komitesinden 7´sini kazanmasının ardından, geçtiğimiz salı günü İlçe Seçim Kurulu tarafından Menemen Ticaret Odası Toplantı Salonunda Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetimi, TOBB Ankara delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri seçimi yapıldı.

22 meclis üyesinin oy kullandığı seçimde 22 oyun 19´unu alan İzzet Süsoy Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise, Erdinç Cengiz, Erkan Çoban, Mustafa Nazlıgil, Yılmaz Çetin, Noyan Özkan ve Hakan Selek seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara Delegeleri ise; Ozan Selek, Ömer Durdu, Bilal Şenol olurken; Disiplin Kurulu Üyeleri ise; Abdullah Kızılkaya, Önder Zorba, Buket Pişkin, Akif Meydancı, Erdem Şahin ve Gani Çalışkan seçildi.

Seçimden sonra toplanan Menemen Ticaret Odası Meclis Üyeleri,  Meclis Başkanlığı için yapılan seçimde ilk iki yılı Ali Azgın, son iki yılı ise Fatih Ertuğ olmak üzere anlaştılar. Buna göre Meclis Başkanı Ali Azgın, Meclis Başkan Yardımcı Fatih Ertuğ olurken katip üyeliğe de İsmet Tuna seçildi.

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy seçimden sonra yaptığı açıklamasında ? Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, Menemen´deki sanayici, tüccar, üyemiz olan herkese defalarca teşekkür ederim. Biz bir söz ile geldik.  Bu sözü yerine getirmek için de 4 yıllık bir görev tebliğ edildi bize, bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız.? dedi.

Haber: Erhan ÖZALP

 

Foto3: Meclis Başkanı Ali AZGIN

 

Foto4: Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Menemen'in Sesi